16 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara22°C
  • Antalya27°C

‘BAYİM OLUR MUSUN?’ FUARINDA AŞÇILAR BULUŞACAK

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl “Anatolian Salon Culinary Competition” ile gastronomi sektöründe de damgasını vuracak.

‘Bayim Olur musun?’ fuarında aşçılar buluşacak

06 Eylül 2019 Cuma 15:00

İSTANBUL- Türkiye’nin ve bölgenin tek franchising ve Bayilik fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl “Anatolian Salon Culinary Competition” ile gastronomi sektöründe de damgasını vuracak.
Aşçılar ve Gastronomi Derneği ile “Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği, Çanakkale Aşçılar Derneği, “Bayim Olur musun?” fuarında yer alacak.
httpwww.turkiyeturizm.combayim-olur-musun-fuarinda-ascilar-bulusacak-59436h.htm.jpgFranchising ve Markalı Bayilik Fuarı İş birliğinde Mutfak Ana sponsoru Gürçelik Metal ve Yarışma Ana Sponsoru Ülker g2mEKSPER ve Barista Ana Sponsoru FM Kahve ile gıda sektöründe hizmet veren aşçı, öğretmen, öğrenci, işveren, tüketici, tedarikçi, gurme, blogger ve yemek yazarları bir araya gelecek.

MUTFAĞI YÖNETENLER BULUŞACAK
Katılımcı sunumları, şef şovları, yarışmalar ve tadım şovları ile sektörün üst düzey karar vericileri, departman direktörleri, ünlü şeflerin katılımıyla gastronomi zirvesine dönüşecek etkinlik 11-12 Ekim 2019 Tarihin de CNR Expo Yeşilköy Fuar Merkezinde gerçekleştiriliyor. Ayrıca Uluslararası Diplomalı Jüriler tarafından Türkiye’nin çeşitli illerinde Anadolu Mutfağına hizmet veren lezzet elçileri ve mekanlarına Üstün Lezzet Ödülü verilecektir.

YEMEK SEVERLERIN ZIRVESI
Aşçılar ve Gastronomi Derneği Başkanı Fikret Özdemir “Bayim Olur musun?” Fuarı İş birliği ile bu yıl ilk kez düzenlenecek 1. Anatolian Salon Culinary Competitions, 11-12 Ekim 2019 tarihin de tüm yemek severleri İstanbul / CNR Expo Yeşilköy Fuar Merkezinde buluşturuyor.

fikret-ozdemir-002.jpgDünya Master Şefler Birliği (World Master Chef Society) Türkiye Başkanı olan Fikret Özdemir’in ve yönetim kurulunun yer alacağı etkinlikte Türkiye’den ve yabancı ülkelerden katılım olacak. Etkinlik Türkiye’nin gastronomi şehri olan İstanbul’da yiyecek içecek sektöründe büyük ses getirecek ve yemeğe tutkusu olan herkesi tek bir çatı altında toplayacak. Yarışmanın ana teması, değerli lezzetleri teknikler ve eşsiz kombinasyonlar ile birleştirerek yemek severleri heyecanlı bir etkinlikte buluşturmaktır.

KAPSAMLI YARIŞMA
Bu sene birçok farklı dalda düzenlenen yarışma kapsamlı olacak. Ana yemek, tatlı ve yöresel lezzetler gibi geniş yelpazeler sunmak dışında şeker, çikolata heykeli, minyatür, kahve ve barista çalışmaları gibi her kategoriyi aynı çatı altında birleştirecek. Etkinlikteki asıl amaç Anadolu lezzetlerini yeni nesil teknik ve ürünlerle birleştirerek bir mücevhere dönüştürmektir. Kazananlar sırasıyla puanlarına göre altın, gümüş ve bronz madalyaları ve sertifikaları alma hakkına sahip olacaktır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA