19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

BAŞKAN SÖZEN: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ULUAN'I KORUYACAĞIZ

Başkan Şükrü Sözen," Kültür ve Turizm Bakanlığı Ulualan'da 3 bin dönümlük alanı dört kişiye 750'şer dönüm halinde golf alanı yapılmasını Manavgat halkının olduğu bu alanı halkımıza danışmadan kendileri yaptıkları projeyi biz askıya çıkardık

Başkan Sözen: Çocuklarımızın geleceği için Uluan'ı koruyacağız

14 Mayıs 2023 Pazar 09:37

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya - 
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın geleceği olan 3 bin dönümlük Ulualan'ın 750'şer dönüm halinde 4 kişiye golf alanı yapılmasına karşı olduklarını söyledi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Manavgat Ulualan Platformu Başkanı Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile Manavgat Ziraat Odası(MZO) Başkanı Rasim Metin ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda  Ulualan'ın 4 kişiye özel 750 şer dönüm halinde 3 bin dönüm alanın  golf alanı yapımına verilmesinin ilçe halkının gelecek nesillerinin o bölgede denizin ,plajın ve diğer tüm turizm aktivitelerine ipotek koymak demek olduğunu ifade ederek imza kampanyasına destek istedi.
baskan-sozen,-ulualan.jpgbaskan-sozen,-ulualan-001.jpgBaşkan Şükrü Sözen," Kültür ve  Turizm Bakanlığı Ulualanda 3 bin dönümlük alanı dört kişiye 750'şer dönüm halinde golf alanı yapılmasını Manavgat halkının olduğu bu alanı halkımıza danışmadan kendileri yaptıkları projeyi biz askıya çıkardık Manavgat Belediyesi olarak hemen yangından mal kaçırır gibi bizden acil onaylamansını istiyorlar. Bizim projeyi onaylamamız demek Manavgat'ta çocuklarımızın ve torunlarımızın denizi,o bölgedeki plajları bir daha kullanmaması demektir. Konu ile ilgili yasal süreçleri yakından takip ediyoruz. Ulualan Manavgat halkı ve çocuklarının geleceğidir.Bu geleceği 4 kişiye özel golf alanı yapılmasına razı değiliz. Bu konuda Manavgat Ulualan'nına sahip çıkmada 50 sivil toplumu kuruluşu(STK)'lar ile yek vücut oldu."diye konuştu.
baskan-sozen,-ulualan-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA