19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

BAŞKAN BÖCEK: BASIN HİÇ BİR ZAMAN ''BAŞIN '' ÖNE EĞİLMESİN

Muhittin Böcek,''Cumhuriyetin ikinci yüzyılında fikirlerinden düşüncelerinde görüşlerini yazdığı için gazetecilerin tutuklanmadığı özgürce gazetecilik yapabileceği bir Türkiye diliyorum. Basın başın eğilmesin.'dedi.

Başkan Böcek: Basın hiç bir zaman ''başın '' öne eğilmesin

11 Aralık 2022 Pazar 09:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,''Cumhuriyetin ikinci yüzyılında fikirlerinden düşüncelerinde görüşlerini yazdığı için gazetecilerin tutuklanmadığı özgürce gazetecilik yapabileceği bir Türkiye diliyorum. Basın başın eğilmesin.'dedi.

antalya-gazeteciler-cemiyeti-009.jpg

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2021 Yılı Gazetecileri Ödül Töreni(ninde bir konuşma yapan Başkan Muhittin Böcek, Antalya Türkiye turizmi ve tarımın başkenti bir şehir olduğunu söyledi. Bu sezon iyi bir turizm sezonu geçirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye turizminin amiral gemisi olan Antalya'nın gerek yurtiçi gerekçe yurtdışında 38 yıldır tanıtımını çok iyi şekilde yapan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üye olan gazetecilere can-ı gönülden tebrik ettiğini kaydetti.

antalya-gazeteciler-cemiyeti-010.jpgBaşkan Böcek konuşmasını şu sözlerle tamamladı:'' Mesleğini yaşam biçimi olarak gören her zaman gerçeğin peşinde koşan , haber yapan, yazı yazan ve fotoğraf çeken tüm basın emekçilerine selam olsun. Basın gerçeğin peşinde koşmada halkın gören gözü, konuşan ağzı ve duyan kulağıdır. Antalya basını her zaman Antalya'nın Türkiye turizminin başkenti duygusu içinde ve haber sorumluluğu içinde davranarak turizm şehrinin tanıtımını en güzel şekilde yapmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği '' Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel şehridir.'' sözü bilincinden hareket eden basın mensuplarını teşekkür ederim. Antalya'da görev yapan basın mensupları arkadaşlarımızın ailecek bir araya gelmesi kaynaşması ve birlikte sosyal etkinlik düzenlemeleri için eski Özel İdare Binası Sosyal Tesislerini Antalya Gazeteciler Cemiyetine tahsisini yaptık. Sayın Başkan İdris Taş ve değerli Antalya basına Bu güzel müjdeyi vermek istedim. Basın hiçbir zaman başın öne eğilmesin.''

antalya-gazeteciler-cemiyeti-011.jpgCemiyet Başkanımız İdris Taş’ı ve mesleğini bir hayat felsefesi olarak benimseyen tüm basın emekçilerini kutluyor, başarılar diliyorum. Onurlu gazeteciler imize selam olsun
antalya-gazeteciler-cemiyeti-012.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA