16 Ekim 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

BARANOV: ANTALYA'YI RUSLAR ŞENLENDİRECEK

Rus turizmci Andrey Baranov, 4 yıl önce yerleştiği Mersinin Silifke ilçesinde Kurban Bayramı'nda koç keserek etlerini değıttı

Baranov: Antalya'yı Ruslar şenlendirecek

02 Ağustos 2020 Pazar 09:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
ANTALYA- 14 yıl önce Antalya Manavgat'ta ihtida töreniyle müslüman olan ve Ahmet ismini alan Rus turizmci Andrey Baranov, 4 yıl önce yerleştiği Mersinin Silifke ilçesinde Kurban Bayramı'nda koç keserek etlerini kurban da bayramda kurban kesemeyen ailelere dağıttı ve komşulaŕıyla bayramlaştı.
andrey-baranov,.jpgAndrey Baranov, bayramda elini öpen çocuklara çikolata ve bayram harçlığı verdi. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Andrey Baranov( Ahmet), yaptığı Türkiye Turizm’e  14 Aralik'ta Dünya Sağlık Örğütü (DSO)'nün pandemi ilan ettiği yeni korona virüsü (Covid19) mücadelede Türkiye'yi kısmen başarılı bulduklarını söyledi.
andrey-baranov,-001.jpgBaranov," Rusların tatil için bu senede dünyada tercihleri Türkiye’de Antalya, Bodrum, Mersin, İstanbul olacak. Antalya'yı pandemi ile mücadelede vehimden tatil yapma ve konaklama tesisleri in hijyenik olma noktasında başaŕıli ve ğuveñilir buluyoruz. Ruslar pandemiyle mücadelede İspanya İtalya, Güney Fransayı ve Mısir'ı başaŕıĺı bulmuyoruz.
Ruslar tatilde Antalya Alanya,Kemer,Kundu,Lara,Kalkan, Kaş,Manavgat,Belek, Side,Okurcalar Kızılağaç Turizm Bölgesi, Mersin Taşucu, Kızkalesi ,Mersın Susanoğlu' da tatil yapmayı çok seviyor. Ruslaŕın tatil yapmada tek sıkıntı sı Rublenin Uluslararası Para birimleri karşısında son bir ýilfa yüzde 32 değer kaybetmesi. 1 Ağustos 'tanda itibaren Antalya'yı Rus turıstler şenlendirecek. diye konuştu.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA