05 Ekim 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara22°C
  • Antalya28°C

BAKAN KURUM 'SALDA GÖLÜ'NDE KAÇAK YAPILARIN TAMAMINI YIKTIK

Bakan Kurum: Bakın Salda’daki son durum şudur! Araçlar artık gölün çok uzağında, kıyısına kadar giremiyor. Çöp yığınları artık yok."

Bakan Kurum 'Salda Gölü'nde kaçak yapıların tamamını yıktık

12 Aralık 2021 Pazar 13:00

ANKARA- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Hani hep Salda üzerinden bize iftira atan, milletimizi aldatan arkadaşlardan ricam, özellikle iyi dinlemeleridir. Bakın Salda’daki son durum şudur! Araçlar artık gölün çok uzağında, kıyısına kadar giremiyor. Çöp yığınları artık yok." ifadelerini kullandı.

bakani-murat-kurum,-004.jpgSalda Gölü ve çevresini de tıpkı Marmara Denizi gibi Özel Çevre Koruma alanı ilan ettiklerini belirten Bakan Kurum, “Hani hep Salda üzerinden bize iftira atan, milletimizi aldatan arkadaşlardan ricam, özellikle iyi dinlemeleridir. Bakın Salda’daki son durum şudur! Araçlar artık gölün çok uzağında, kıyısına kadar giremiyor. Çöp yığınları artık yok. İmara açıyorsunuz dediğiniz Salda’da, göl çevresinde derme çatma kaçak yapıların tamamını yıktık. Beyaz Adalar bölgesine ziyaretçi kısıtlaması getirdik. Salda Gölü’müzün su kalitesini iyileştirdik. Salda çevresinde bir çivi bile çakmadan ahşap yapılarla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderdik” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA