25 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya21°C

BAKAN ERSOY: NİTELİKLİ TURİST, NİTELİKLİ YÖNETİCİLERLE KAZANILIR

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy TUROYD yönetimine nitelikli turiste geri dönülmesi gerektiğini ve nitelikli turistin nitelikli yönetici ve ekiplerle kazanılacağını söyledi

Bakan Ersoy: Nitelikli turist, nitelikli yöneticilerle kazanılır

06 Eylül 2018 Perşembe 10:00

ANKARA- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy nitelikli turiste geri dönülmesi gerektiğini belirterek “Nitelikli turist beklentisi için nitelikli, bilgili ve deneyim sahibi yönetici ve ekipler olmalıdır” dedi.
TUROYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Bakan Mehmet Ersoy turizmde otelcilik ve turizmde istihdam konularının önemli olduğunu söyledi.

turoyd-bakan-ersoy.jpgTUROYD’UN 81 IL 16 ÜLKEDE BYK’LAR ILE 2284 ÜYESI BULUNUYOR
TUROYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu, Bakan Ersoy’un bakanlığının turizmciler için umut verici olduğunu belirterek otel yöneticilerinin sıkıntılarını ve çözüm çarelerini dile getirdi.
TUROYD yönetiminin 81 il 16 ülkede BYK’lar ile 2284 üyesi bulunduğunu belirten Başkan Aksu, tüm otel yöneticilerini ve tüm turizm çalışanlarını kucaklayan bir anlayışla çalıştıklarını belirterek, yaklaşık bir saatlik görüşmede Bakan Ersoy’a sorunlara ilişkin görüşlerini bildirdiler.
Bakan Ersoy TUROYD’un özellikle nitelikli hizmet için çalışanların eğitimine verdiği gayretin önemli olduğunu belirterek, bakanlık olarak sorunların çözülmesi için birlikte çalışacaklarını söyledi.
 

turoyd-bakan-ersoy-001.jpg

TUROYD YÖNETİMİ BİRLİKTE KATILDI
Bakan Mehmet Ersoy ile toplantıya TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, Başkan yardımcıları Suadiye Oteli Gerel Müdürü Murat Yumak, Swissotel Ankara Genel Müdürü Savaş Çolakoğlu, Genel Sekreter,Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak, Yönetim Kurulu Üyesi, CVK Park Bosphorus Genel Müdürü Edip Çelik, TUROYD İç Anadolu BYK Başkanı, Rescate Hotel Genel Müdürü Çiçek Mayda, Yönetim Kurulu Üyeleri,VON Resorts Operasyon Müdürü Akın Okyay, Anemon Otelleri Genel Koordinatörü Uğur Şahbaz, Laleli Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA