20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

AVUSTRALYA HÜKÜMETİ'NE THY ÇAĞRISI

Türk Hava Yolları'nın Avustralya'ya sefer düzenleme planları sonrası ülkenin en büyük seyahat acentesi olarak bilinen Flight Center Travel Group (FCTG) hükümete çağrıda bulundu.

Avustralya Hükümeti'ne THY Çağrısı

14 Ekim 2023 Cumartesi 11:00

SYDNEY- Türk Hava Yolları'nın Avustralya'ya sefer düzenleme planları sonrası ülkenin en büyük seyahat acentesi olarak bilinen Flight Center Travel Group (FCTG) hükümete çağrıda bulundu.

Thy nin eşideki filo ancak Singapur aktarmalı uçar direkt uçamaz uçakların menzili yeterli değil A 350 1510 km menzile sahip 787 9 14500 km öenzile sahip

Avustralya Ulastirma Bakani THY basvurusunu masasında 2-3 aydir beklettigini acikca soyledi. Qantas THY ucuslarina karsi cikmamis ancak Qatar ucus sayısı artisina karsi gelmis

Türk Hava Yolları'nın Avustralya'ya sefer düzenleme planları sonrası ülkenin en büyük seyahat acentesi olarak bilinen Flight Center Travel Group (FCTG) hükümete çağrıda bulundu.

11 ülkede faaliyet gösteren ve bünyesindeki 2000'den fazla eğlence, kurumsal ve toptan satış işletmesi ile dünyanın en büyük 5 seyahat acentesinden biri olarak bilinen FCTG, Flight Center markası üzerinden Avustralya basınında Türk Hava Yolları ile Qatar Airways konusunda hükümete yönelik reklam vermeye başladı.

"Daha ucuz tatil verin. Qatar Airways ile Türk Hava Yolları kıyılarımızdan uçsun." sloganıyla verilen reklamda "Daha fazla koltuk = Daha iyi fiyatlar" mottosu kullanıldı.

İşte Flight Center tarafından THY ile ilgili yapılan o çağrı:

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA