19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

AVRUPALI ARAPLAR MANAVGAT'TA TEKNE TURCULARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Almanya ve Avrupa ülkelerinde yaşayan Arap ülke turistleri güldürdü. Side'de açık denizde bot turu yapan turcuların yüzünü ise Rus turistler güldürdü,

Avrupalı Araplar Manavgat'ta tekne turcularının yüzünü güldürdü

08 Eylül 2021 Çarşamba 12:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya
- Antalya'nın Manavgat ilçesinde pandemi kısıtlaması nedeni ile 19 aydır zor günler geçiren Manavgat Irmağındaki tekne, bot ve lüks yat turlarının yüzünü ağustos ayında Almanya ve Avrupa ülkelerinde yaşayan Arap ülke turistleri güldürdü. Side'de açık denizde bot turu yapan turcuların yüzünü ise Rus turistler güldürdü, güldürmeye de devam ediyor.

avrupali araplar-.jpg
 

Manavgat Irmağı'nda bot ve tekne turu koordinatörlüğü yapan Yusuf  Yüksel, '' 2020 yılı turizm sezonunda Alman ve Avrupalı turist kaybımız yüzde 95'ti Geçen sezon bot turuna sadece Rus, Polonyalı ve Ukraynalı turistler çıkmıştı. Bu sezonda başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinin Covid -19 vakalarında artış olduğu gerekçesiyle Alman ve Avrupalı turist kayımız devam ediyor. Side'de denizde bot ve tekne turu canlılığını Rus turistler oluşturuyor.  Manavgat Irmağındaki turlarda bot ve teknecilerin yüzünü  Almanya ve Avrupa ülkelerinde yaşayan Arap ülke vatandaşları oluşturuyor. Avrupa'da yaşayan Araplar ırmakta ailecek tur yapmayı seviyor. '' dedi.

avrupali araplar--001.jpgManavgat Irmağında turistlere  tekne ve bot turculuğu yaptıran bot turcusu Bilal Aydoğan, '' Avrupa ülkelerinde yaşayan Arap ülke vatandaşları, onlarda olmasa işimiz çok zor. Avrupa ülkelerinde yaşayan  Arap ülke vatandaşları geldide bot ve teknecilerin ağustos ayında yüzünü güldürdü. Turcular aylardan sonra evlerine götürecek ekmek ve yiyecek alma parasına kavuştu.'' ifadesinde bulundu.
avrupali araplar--003.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA