25 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya21°C

AVRUPA NOEL'DE, ÇALIŞAN MÜSLÜMANLAR ANTALYA’DA

Yunanistan, İspanya, Mısır, İtalya ve Güney Fransa'ya göre Türkiye’nin tatil yapılacak en iyi ülke olduğunu belirten yılbaşı tatilcileri “Türkiye’de rahat ediyoruz” dediler.

Avrupa Noel'de, çalışan müslümanlar Antalya’da

27 Aralık 2019 Cuma 17:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT/ANTALYA - Avrupa Noel tatiline girince, çeşitli ülkelerde yaşayan Hintli, Pakistanlı ve Arap müslüman turistler fiyat, servis ve yeme içme kalitesinin uygun buldukları Antalya’yı tercih ettiler. Yunanistan, İspanya, Mısır, İtalya ve Güney Fransa'ya göre Türkiye’nin tatil yapılacak en iyi ülke olduğunu belirten yılbaşı tatilcileri “Türkiye’de rahat ediyoruz” dediler.

antalya-yilbasi.jpg

calisan muslumanlar--002.jpgİNGİLTERE, ALMANYA, FRANSA VE İSKANDINAVYA ÇALIŞANLARI
Antalya’ya İngiltere'de yaşayan Hindistan, Pakistan ve Bangladeş vatandaşları, Almanya, Hollanda, Belçika, Iskandinav ülkelerinde yaşayan Katar, Bahreyn, Kuveyt, Ürdün, Irak, İran, Suriye, Tunus, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirliklikleri (BAE) ile Fransa'da yaşayan Fas, Tunus ve Cezayirli müslümanlar geldiler. Tatil içih Manavgat ve Side’yi tercih eden Noel tatilcileri 5 yıldızlı otelleri doldurdular.

calisan muslumanlar--004.jpgANTALYA’YA BEREKET YAĞDı
Es Es Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Levent Akgün,''Noel Yortusu Bayramı, Avrupa’da yaşayan müslüman turistler soluğu Antalya’da aldı. Yeni yıl öncesi Antalya’ya bereket yağdı” dedi.
Levent Akgün şunları anlattı: “Manavgat ve Side’yi tercih eden turistler Noel sayesinde dinlenmek için Antalya’yı tercih ettiler. Bölgede yılbaşyı öncesi otellerde yüzde 2.5 seviyesinde özellikle müslüman Arap turist artışı oldu.

calisan muslumanlar-.jpgBunda en önemli factor, Türkiye’nin müslüman ülke olması yanında kış aylarında Akdeniz çanağındaki diğer ülkelere göre en uygun fiyatlı tesislerimiz olmasıdır. Arap turistler Türkiye’deki tesislerin verdiği kaliteli hizmeti ve özellikle Türk mutfağının zenginliğini biliyorlar. Tatile gelen paralı Arap turistler otel yerine villa kıralıyorlar.”

calisan muslumanlar--006.jpg
calisan muslumanlar--007.jpg
calisan muslumanlar--009.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA