19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

AVRUPA: İNGİLTERE ÖNLEMLERİ ARTTIRIRKEN FRANSA'DA TEDAVİ UMUDU

İngiltere'de sokağa çıkma yasakları sıkılaştırıldı. Fransa'da bir profesörün Corona virüsünün tedavisinde uyguladığı klorokin kullanımına kısmen izin verildi

Avrupa: İngiltere Önlemleri Arttırırken Fransa'da Tedavi Umudu

25 Mart 2020 Çarşamba 10:00

LONDRA- İngiltere'de sokağa çıkma yasakları sıkılaştırıldı. Fransa'da bir profesörün Corona virüsünün tedavisinde uyguladığı klorokin kullanımına kısmen izin verildi. Fransız basını 28 yaşında bir gencin ibuprofen kullanımının semptomlarını kötüleştirmesi nedeniyle hayatını kaybettiğini yazdı 

-corona-virusunun.jpgAlmanya'da Vaka Sayısı 31 bin 554'e Yükseldi

Almanya'da son 24 saatte, 4 bin 191 kişide daha Corona virüsü tespit edildi. Ülke genelinde tespit edilen vaka sayısı 31 bin 554'e yükseldi. Hayatını kaybeden kişi sayısı da 36 kişi daha artarak 149 oldu. 

Fransa'da Hastalık Nedeniyle Ölenlerin Sayısı Açıklanandan Fazla

Fransa'da, Hastaneler Federasyonu Başkanı Frederic Valletoux yaptığı açıklamada, Corona virüsü salgını nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısının açıklanan resmi rakamlardan fazla olduğunu söyledi. Valletoux, hayatını kaybeden kişiler konusunda sadece hastaneler tarafından açıklanan rakamların bilindiğini ancak yaşlı bakım evlerinde ya da kendi evlerinde hayatını kaybeden kişilerin sayısının açıklanan verilere dahil olmadığını söyledi. Federasyon Başkanı bu rakamlar net olarak bilinmediğinden salgın nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısının bilinenden fazla olduğunu belirtti. 

İngiltere'de Parlamento En Az 4 Hafta Süreyle Kapanıyor

İngiltere'de parlamento, hükümetin aldığı Corona virüsü salgınını önleme tedbirleri kapsamında en az 4 hafta süreyle kapalı kalacak. Parlamento'nun 4 haftalık kapalı kalma sürecinin 31 Mart tarihinde başlayacağı belirtildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA