08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

ATSO BAŞKANI ALİ BAHAR'IN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (OSB) Başkanı Ali Bahar, geçridiği tekne kazası sonrası kaldırıldığı hastenede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ATSO Başkanı Ali Bahar'ın korkunç ölümü

20 Temmuz 2024 Cumartesi 04:00

ANTALYA- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (OSB) Başkanı Ali Bahar, geçridiği tekne kazası sonrası kaldırıldığı hastenede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, edinilen bilgilere göre tekneyle açıldığı Kemer açıklarında kaza yaptı.

Ağır yaralanan Bahar, denizden çıkarılarak Kemer Anadolu Hastanesi acil servisine sevk edildi.

Ali Bahar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rapmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

PERVANE ÇARPTI

Bahar'ın kendi teknesiyle hareket halindeyken denize düştüğü ve pervaneye çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çok sayıda kişinin olduğu teknede kaza sonrası Bahar'a olay yerinde yapılan kalp masajının ardından hasteneye hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

BAHAR'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Bahar'ın doktoru Dr. Cemal Özkan, "Maalesef çok kan kaybetmiş. Uğraşıyor arkadaşlar ama inşallah takdiriilahi, inşallah kurtarılabilir. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla, inşallah yaşayacak ömrümüz varsa vesile olacağız. Zor durumdayız. Bize aşırı kan kaybıyla kalbi durmuş olarak geldi dedi arkadaşlar ama detayı bilmiyorum" diye konuştu.

Ali Bahar'ın kaza geçirdiği haberinin ardından ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi, yakınları ve çok sayıda seveni Kemer’e gitti.

ALİ BAHAR KİMDİR?

Antalya Şarampol’de 1969 yılı doğan Ali Bahar, İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Bahar, Anadolu Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi diplomasına da sahiptir.

Üniversite eğitiminin ardından bir Antalya firmasının Karaburun’daki otel inşaatında saha mühendisi, ilerleyen süreçte de şantiye şefi olarak çalışıp, vatani görevini yerine getirmek için Diyarbakır’a gitti.

Askerlik dönüşü inşaat mühendisliğini bırakıp ticaret hayatına atıldı. Babası İbrahim Bahar’ın geçmişte yapmış olduğu tavukçuluk, süt ürünleri ve soğutulmuş diğer et gıdaları sektöründe iş hayatına başladı.

Organize Sanayi Bölgesi’nde, beyaz et, kırmızı et, hindi eti, süt ürünleri iştigal konularını içeren, 1200 ton kapasiteli, 12.500 m2 kapalı alanda faaliyet yürüten bir şirketi, Altınova’da 3000 m2 Süt Tesisi ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'nde köfte ve döner fabrikası, Bahar Hindi, Bahar Süt Ürünleri, Danone, Polonez, Ülker İçim ve ayrıca ithal peynir dağıtımı içeren dağıtım şirketi bulunmaktadır.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA