20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

ARMONİA MUTFAK ŞEFİ HASAN ÇOLPO: TURİSTİ LEZZETLE BAĞLIYORUZ

Ayvalık’ta 11 yıl çalışan şef Çolpo, Armonia’da sunduğu deniz mahsülleri çeşitleri ile misafirlerin çekim gücünü oluşturuyor.

Armonia  mutfak şefi Hasan Çolpo: Turisti lezzetle bağlıyoruz

20 Mayıs 2019 Pazartesi 14:00

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Armonia Holiday Village&Spa’nın Spa’nın genç mutfak şefi Hasan Çolpo, dünyanın her ülkesinden gelen misafirlerin damak tadını yakalamış, artık “nabza göre şerbet’ anlayışıyla, ülkeye göre lezzet sunuyor. Ayvalık’ta 11 yıl çalışan şef Çolpo, Armonia’da sunduğu deniz mahsülleri çeşitleri ile misafirlerin çekim gücünü oluşturuyor.

-hasan-colpo.jpgLEZZETI TADAN BIR KAÇ KEZ GELIYOR
Mardin Ticaret Lisesi mezunu olan mutfak şefi Hasan Çolpo “Bizim için önemli olan bir gelen misafiri bir daha getirmek. Bunun yolu da yemekten geçiyor. Bizim mutfağın lezzetini tadan unutamıyor ve Armonia Holiday Village&Spa’ya tatil için bir kaç kez geliyor. Bence asıl bahane onlara sunduğumuz lezzetlerdir” diyor.

-hasan-colpo-001.jpg

İYİ YEMEK VE SERVİS HERŞEYİ TAMAMLIYOR

Armonia Holiday Village&Spa’nın Rize Turizm Okulu 1998 mezunu olan Yiyecek İçecek Müdürü Murat Çırakoğlu ise mutfak ekibi içinde uyumlu çalıştıklarını belirterek “Misafire sunulan lezzet ve iyi servis birleşince, otelin kalitesi bir kat daha atrıyor. Bizde işbirliği içinde en iyisini vermeye çalışıyoruz. Son yıllarda Türkiye’ye gelen turistin yüzde 70’inin gastronomi turisti olduğunu duyuyoruz. Bezler ise mutfağımızın gücünü burada görüyoruz ” şeklinde konuştu.

murat-cirakoglu.jpg

murat-cirakoglu-001.jpg
murat-cirakoglu-002.jpg

-hasan-colpo-002.jpg

MUTFAK ŞEFİ HASAN ÇOLPO

Türkiye’de “Rakı balık Ayvalık” sloganı ile tanınan tatil yörelerinden Ayvalık’ta 11 yıl boyunca çeşitli tesislerde çalışarak turizme mutfakta hizmet eden Hasan Çolpo, 2019 yılında Akyarlar Armonia Holiday Village&Spa ya transfer oldu.
Ayvalık’tan balık menüsünde edindiği lezzetleri Akyarlar’a taşıyan mutfak Şefi Çolpo, Armonia Holiday Village&Spa’nın Alakart restoranlarında İtalyan ve Türk deniz mahsülleri ürünlerini sunuyor. Ekibi ile mutfakta ustalığını gösteren Çolpo, “Türk mutfağının lezzetleri yanında dünya mutfaklarını sunuyoruz. Hazırladığımız enternasyonal büfenın başından misafirler ayrılmıyor. Bizde misafir mutluysa bizde mutluyuz. Bu nedenle onları lezzetle bağlıyoruz” şeklinde konuştu.

armonia.jpg
armonia-001.jpg

armonia-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA