25 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya21°C

ARDAHANLILAR,KAYAKTA KAFEDEN DERTLİ

Ardahan'a 23 kilometre uzaklıkta bulunan Yalnızçam Uğurludağ Kayak Tesisleri hafta sonu Ardahanlılar için cazibe merkezi halini alıyor.

Ardahanlılar,kayakta kafeden dertli

29 Ocak 2008 Salı 15:30

ARDAHAN - Ardahan'a 23 kilometre uzaklıkta bulunan Yalnızçam Uğurludağ Kayak Tesisleri hafta sonu Ardahanlılar için cazibe merkezi halini alıyor.

Hafta sonlarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Ardahanlılar, Yalnızçam Kayak Tesisleri'ne akın ediyerken, kayak merkezindeki kafenin gerektiği gibi hizmet verememesi tepkilere neden oluyor. Hafta sonları Uğurludağ Kayak Tesisleri'ne giden vatandaşlar, tesislerde bulunan ve özel sektörün işlettiği kafenin soğuk olması, sularının akmaması, tuvaletinin hizmet vermemesi nedeniyle zorda durumda kalıyor.

Karşılaştıkları bu durum karşısında ne yapacaklarını bilemediklerini söyleyen vatandaşlar, yeterli hizmetin olmaması sebebiyle kayak tesislerinden erken ayrıldıklarını belirtiyor. Özellikle aileleriyle giden vatandaşlar bu durum karşısında zorlandıklarını vurgulayarak, yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmasını istiyor.

 
SON DAKİKA