20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ARABİAN TRAVEL MARKET-ATM, SANAL ORTAMDA YAPILIYOR

UNWTO eski Genel Sekreteri Dr. Taleb Rifai ev sahipliğinde Arap Seyahat Pazarı (Arabian Travel Market) ve Uluslararası Turizm ve Yatırım Konferansı, ATM Virtual’da sanal zirve olarak yapılıyor

Arabian Travel Market-ATM, sanal ortamda yapılıyor

27 Mayıs 2020 Çarşamba 15:00

DUBAI  / BAE – Korona krizi nedeniyle iptal olan Dubai’de düzenlenen Arap Seyahat Pazarı (Arabian Travel Market) ve Uluslararası Turizm ve Yatırım Konferansı (ITIC), UNWTO eski Genel Sekreteri Dr. Taleb Rifai ev sahipliğinde ATM Virtual sanal zirvede yapılıyor. ITIC Başkanı ve BM Dünya Seyahat Örgütü eski Genel Sekreteri Dr. Taleb Rifai, Ortadoğu seyahat ve turizm sektörü için sürdürülebilir yatırımları anlatacak
atm.jpgSanal zirvenin konusunun 'Yeni Dünya Düzeninde Sürdürülebilir Kalkınmayı ve Müşterileri Çekmek için Yeniden Yapılanma' başlıklı olduğu bildirildi. 1 Haziran Pazartesi ve 3 Haziran Çarşamba günü saat 12.15 ile 13.45 arasında (GST (9.15am - 10.45am BST)) gerçekleştirilecek olan zirvenin Orta Doğu seyahat ve turizm sektörü ve pandemi sonrası gezginlerin güvenini yeniden kazanma stratejilerini belirleyeceği anlatıldı.
ATM Virtual, 1 Haziran Pazartesi ile 3 Haziran 2020 Çarşamba tarihleri ​​arasında gerçekleşecek etkinliklere kaydolmak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: atmvirtual.eventnetworking.com/register/

dr.-taleb-rifai.jpg

TALEP RIFAI: ZORLUKLARLA YÜZLEŞİYORUZ
Zirveye ev sapilliği yapacak olan Dr. Taleb Rifai şunları söyledi: “Şimdiye kadar görülmeyen en zorlu zorlukla karşı karşıya kalan turizm endüstrisi için eşi görülmemiş zaman yaşıyoruz. Evde kalmak seyahat etmek değil, seyahat etmek de turizm demek değildir. ITIC zirvesi bu kritik zamanda hayati önem taşıyor ve bu nedenle zorluklarla yüzleşmek ve endüstrinin bu zor zamanlarda doğrudan temasta olmasını sağlamak için verdiğim ATM Virtual'un bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyorum ”dedi.

BBC SUNUCUSU BEKLENTİLERİ SUNACAK
BBC sunucusu ve yayıncı Rajan Datar'ın moderatörlüğünde, gün boyunca Dubai'nin COVID-19 sonrası seyahat ve turizm endüstrisine yönelik beklentileri de içeren bir dizi konu tartışılacak.

dr.-taleb-rifai-001.jpgWTTC TEMILCISI GIRIŞIMLERI ANLATACAK
Zirvede, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) temsilcisi ve ITIC Gerald Lawless direktörünün bölgede sürdürülebilir yatırımı güvence altına almak için seyahat ve turizm endüstrisini canlandırmak için atılacak girişimleri ele alacak Ayrıca iki uzman salgın kontrol altına alındığında işe başlamak ve yeniden konumlandırmayı tartışacak.

Panelde ayrıca, hükümetlerin sektörün toparlanmasına yardımcı olmak için yapmaları gerekenler, sektörün ve seyahat ve turizm işletmelerinin beklentileri konuşulacak.

ATM DIREKTÖRÜ: BIZIM IÇIN GERÇEKTEN TARIHI BIR SıNAV
Suudi Arabistan Turizm Bakanlığı ve İtalyan Turizm Kurulu, ATM’nin sanal zirvesine Altın Sponsor olarak destek veriyor. Arabian Travel Market'in Fuar Direktörü Danielle Curtis şunları söyledi: “COVID-19'un turizm sektörü üzerindeki finansal etkileri üzerine düşünmek ve ziyaretçi güvenini artırmak için stratejiler hakkında görüşlerini ve tavsiyelerini almak için ITIC ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Turizm endüstrisinin bu zor zamanlarda nasıl toparlanmaya başlayabileceğini, yaratıcı bir şekilde düşünmeliyiz. Bu bizim için gerçekten tarihi bir sınavdır. Orta Doğu geçmişte sağlam olduğunu ve geri dönebileceğini kanıtladı. Yaşadığımız pahdeminedn dolayı üzgünüm. Ancak sonucun olumlu olacağı konusunda iyimserim.
Panelde bölgede sürdürülebilir yatırımı güvence altına almak, seyahat ve turizm endüstrisini canlandırmak için yapılacak girişimler anlatılacak.
1 Haziran’da ’da 12.30 - 1.15 pm GST (9.30 - 10.15 AM BST) arasında yapılacak panelde pandemi ortadan kaltığında işinizi yeniden konumlandırmak için neler yapılacağı ortaya konulacak. Ayrıca 3 Haziran Çarşamba günü, saat 1.15 - 1.45 pm (GST) (10.15 - 10.45 AM BST) arasında ikinci panel yapılacaktır.

ARAP SEYAHAT PAZARı (ATM) HAKKıNDA
27. yılında Arap Seyahat Pazarı (ATM), Orta Doğu'nun esnek ve sürekli değişen seyahat ve turizm ortamının odak noktası olmaya devam ediyor ve tüm seyahat ve turizm fikirlerinin merkezi olmaktan gurur duyuyor - sürekli değişen endüstri ile ilgili fikirleri tartışın, yenilikleri paylaşın ve sonsuz iş fırsatlarının kilidini açın. Canlı şov 16-19 Mayıs 2021'e ertelenirken, ATM 1-3 Haziran 2020'den itibaren web seminerleri, canlı konferans oturumları, hızlı ağ oluşturma etkinlikleri, bire bir toplantılar vb. çok daha fazlası - sohbetleri sürdürmek ve çevrimiçi olarak yeni bağlantılar ve iş fırsatları sunmak. www.arabiantravelmarket.wtm.com.

Sonraki etkinlikler: ATM Sanal: 1 Haziran Çarşamba 3 Haziran 2020

Canlı ATM: 16- Çarşamba 19 Mayıs 2021 - Dubai #IdeasArrive

REED FUARCILIK HAKKıNDA

Reed Exhibitions, önde gelen bir küresel etkinlik şirketidir. Müşterilerin 43 endüstri sektöründe yaklaşık 30 ülkede 500'den fazla etkinlikte pazarları, kaynak ürünleri ve tam işlemleri öğrenmelerine yardımcı olmak için yüz yüze veri ve dijital araçlarla bir araya gelerek 7 milyondan fazla katılımcı çekmektedir. 35 küresel ofis tarafından düzenlenen etkinliklerimiz, müşterilerimizin milyarlarca dolar üretmelerini sağlamak için sektör uzmanlığından, büyük veri setlerinden ve teknolojiden yararlanmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA