19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

AQUAWORLD BELEK SIFIR ATIK BELGESİ ALDI

Çevre dostu Aquaworld Belek “Sıfır Atık” belgesini almaya hak kazanarak ödül ve belgelerine bir yenisini daha ekledi

Aquaworld Belek Sıfır Atık Belgesi aldı

17 Ağustos 2021 Salı 15:00

ANTALYA- Aquaworld Belek açıldığı günden bugüne yürütmekte olduğu “Atık Yönetim Sistemi“ ile tüm kriterleri sağlayarak “ Sıfır Atık Sertifikasi“ almaya hak kazandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen bu proje, hammadde ve doğal kaynakların etkin yönetimi ile sürdürülebilir atık yönetimi süreçlerinde çevre ve insan sağlığının ve tüm kaynakların korunmasını hedefleyen, Sanayi Tesisleri, Sağlık Kuruluşları, Belediyeler, Havalimanları gibi tüm Otelleri de kapsayan bir Sıfır Atık Yönetim Sistemidir.

aquaworld-belek-.jpg

AQUAWORLD BELEK OTEL’IN “SıFıR ATıK” SÜRECI

Sıfır atık yönetim sisteminin kurulumundan uygulanmasına ve izlenmesine kadar olan süreci takip edecek çalışma ekipleri oluşturuldu. Sistemin en etkin şekilde yapılandırılması için uygulamaya geçmeden önce yapılacaklara ilişkin planlamalar yapıldı. İhtiyaç duyulan ekipmanlar temin edilerek uygun yerlere yerleştirildi. Çalışanlara ve uygulayıcılara yönelik eğitim düzenlenerek uygulamaya ilişkin bilinçlendirme yapıldı. Oluşan atıklar yerleştirilen atık kumbaralarında biriktirilmeye başlandı. Böylece, türlerine göre biriktirilen atıklar geçici ayrıştırma ve depolama alanında toplanarak geri kazanım için çevre lisanslı tesislere ulaştırılacak.

MP HOTELS HAKKıNDA:

yılında FTI Grubu tarafından kurulan Meeting Point Hotels, 8 ülkede 13.000'den fazla odası ve 60'den fazla tesisi ile ile beş farklı markası bulunan uluslararası bir otel zinciridir. MP Hotels çatısı altında LABRANDA Hotels & Resorts, DESIGN PLUS Hotels, KAIRABA Hotels & Resorts, Club Sei ve Lemon & Soul Hotels gibi alt markalar bulunmaktadır.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA