12 Ekim 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C
  • Antalya22°C

ANTALYA'DA 650 BİN YATAK KAPASİTESİ. 300 BİN TURİZM ÇALIŞANI VAR

CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, Türkiye turizminin başkenti Antalya'nın yılda ortalama yerli ve yabancı 27 milyon turistin ağırlamasının Türkiye turizminin en büyük başarısı olduğunu söyledi.

Antalya'da 650 bin yatak kapasitesi. 300 bin turizm çalışanı var

08 Ekim 2024 Salı 15:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Muratpaşa/Antalya - 
Dışişleri, Meclis Başkanı ve CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, Türkiye turizminin başkenti Antalya'nın yılda ortalama yerli ve yabancı 27 milyon turistin ağırlamasının Türkiye turizminin en büyük başarısı olduğunu söyledi.
hikmet-cetin,.jpg85 yaşındaki eski bakan ve Meclis Başkanı Hikmet Çetin, Antalya'da Demre, Kemer Belediyesi'nden sonra Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bacasız sanayi olarak bilinen turizm sektörünün cari açığı kapatma ve  istihdam sağlamada çok büyük katkısı olduğunu vurgulayan eski bakan Hikmet Çetin,'' Antalya ülkemizin dünyaya açılan penceresi. Antalya yıllık 17 milyon yabancı turist ağırlayan Antalya bu yönüyle Avrupa'da birinci şehir. Antalya 650 bin yatak kapasitesi ile 300 binin üzerinde turizm çalışanını istihdam ediyor.'' dedi. 
hikmet-cetin,-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA