05 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara14°C
  • Antalya23°C

ANTALYA FALEZ PLAJINDAN ŞEMŞİYELER DENİZE ATILDI

Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, ''Kamera kayıtlarında gerçek niyetini henüz bilmediğimiz bir şahsın plaja gelerek tüm şemsiyeleri denize attığını görüldü'' dedi.

Antalya Falez Plajından şemşiyeler denize atıldı

23 Haziran 2023 Cuma 12:34

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MURATPAŞA/ANTALYA -
Antalya'nın merkez ilçesi Muratpaşa'da Muratpaşa Belediyesi'nin gece falez bandında bulunan belediyeye ait Konserve Koyu Falez Plajı’mıza çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Halka açık tutmak ve herkesin çok uygun fiyatlarla yararlanması için büyük çaba gösterilen halk plajında sabah tüm deniz şemsiyelerinin denize atılmış halde bulunduğu bildirildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, ''Kamera kayıtlarını incelediğimizde de gerçek niyetini henüz bilmediğimiz bir şahsın plaja gelerek tüm şemsiyeleri denize attığını görüldü.'' dedi.

antalya-falez-001.jpgantalya-falez-002.jpg

MURATPAŞA'DA KIYILAR HALKINDIR

Başkan Uysal , şu bilgileri verdi: ''Kıyılarımızı halkın kullanımına açmak için gösterdiğimiz çaba ve çalışmalar sonucunda büyük bir kazanım olarak sekiz yıldır falez kıyı bandımız halkımızın kullanımında. Elbette bundan rahatsız olan kimi rant çevreleri de var. Yıllardır alıştıkları düzen 8 yıldır artık işlemiyor diye rahatsızlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın hiçbir saldırı bizi yıldıramaz, çalışmalarımızdan alıkoyamaz. Biz halk plajlarımızı açık tutmaya, yüksek kalitede, mavi bayrak standardında tüm komşularımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte halkımızın malı olan, herkesin ücretsiz girebildiği ve uygun fiyatlarla hizmet alabildiği bu kamuya açık alanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Muratpaşa’mızda kıyılar halkımızındır.''

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA