20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

ANEMON GRUBU “ANEMON DİYARBAKIR” İLE 18 OTELE ULAŞTI

30 yıllık otelcilik tecrübesiyle yatırımlarını geliştiren Anemon Grubu “Anemon Diyarbakır” ile markasını büyüttü

Anemon Grubu “Anemon Diyarbakır” ile 18 otele ulaştı

08 Temmuz 2020 Çarşamba 22:00

MANİSA - Türkiye’nin en yaygın ve giderek büyüyen yerli otel zincirlerinden olan Anemon Otel Grubu, ACB Dış Ticaret A.Ş.’nin Diyarbakır’da tamamladığı 4 yıldızlı otel yatırımını “Anemon Diyarbakır Otel” adıyla zincirine kattı. Böylece Anemon Grubu, "Yönetim anlaşması modeli” ile markasını Türkiye'nin pek çok il’e yayma hedefinin turizmin parlayan yıldızı Güneydoğu'daki en önemli halkasını gerçekleştirdi. 

anemon-diyarbakir.jpg
anemon-diyarbakir-001.jpg

OĞUZ AKÇURA: YENI BIR DÖNEME BAŞLADıK

Anemon Turizm A.Ş., İcra Kurul Başkanı; Oğuz Akçura; “Anemon Diyarbakır oteli ile yeni bir döneme başladıklarını belirterek “ Bu açılış; 30 yıllık otelcilik tecrübemizle 15 ilde 18 otel sayısına ulaşan markamızı; “Yönetim anlaşması modeli” ile pek çok il’e yayma hedefimizin en önemli halkası oldu. Ülkemizin kendi markası olarak, ülke dinamiklerine ve tecrübemize dayanan özgüvenimizle pek çok ilde yeni açılış haberleri vermeyi planlıyoruz.” dedi.

anemon-diyarbakir-002.jpg

UĞUR ŞAHBAZ: MISAFIR KABULÜNE BAŞLADıK

Anemon Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. İcra Kurul Üyesi; Oteller Koordinatörü Uğur Şahbaz, ACB Dış Ticaret A.Ş., Diyarbakır’da tamamladığı 4 yıldızlı otel yatırımı, Türkiye’nin %100 yerli sermayeli otel markası Anemon’a emanet ettiğini belirterek “Anemon Diyarbakır otel, Temmuz ayı ile birlikte misafir kabulüne başladı” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA