08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

ANA, İSTANBUL, MİLANO, STOKHOLM ROTALARIYLA AĞINI GENİŞLETİYOR

ANA, 2024 kış sezonunda Tokyo-Haneda ile İstanbul, Milano ve Stokholm ve arasında aktarmasız uçuşlara başlayacak.

ANA, İstanbul, Milano, Stokholm rotalarıyla ağını genişletiyor

21 Temmuz 2024 Pazar 10:00

TOKYO -ANA, 2024 kış sezonunda Tokyo-Haneda ile İstanbul, Milano ve Stokholm ve arasında aktarmasız uçuşlara başlayacak. ANA, Stokholm'e tarifeli uçuş düzenleyen ilk Japon havayolu firması olacak. Bu genişleme, artan seyahat talebini karşılayarak Japonya ile diğer ülkeler arasındaki alışverişi güçlendirecek. ANA, Japonya ile Avrupa arasındaki en büyük havayolu firması. Şirket, uluslararası ağını genişletmeye devam edecek.
11 yıl üst üste Japonya'nın en büyük 5 yıldızlı havayolu şirketi olan All Nippon Airways (ANA), bugün 2024 kış takvimine 3 yeni destinasyon ekleyeceğini duyurdu: İstanbul, Milano ve Stokholm. ANA uluslararası ağını genişletmeye devam edecek.

all-nippon-airways-(ana-003.jpgHaneda Havalimanı’ndan (HND) doğrudan uçuşların başlama tarihleri: 

İstanbul Havalimanı: 12 Şubat 2025

Milano-Malpensa Havalimanı (MXP): 3 Aralık 2024

Stokholm-Arlanda Havalimanı (ARN): 31 Ocak 2025

“Bu yeni rotalar, ANA'nın Japonya ile diğer ülkeler arasında giderek artan seyahat talebini karşılamaktaki kararlılığını yansıtıyor” şeklinde konuşan ANA Başkanı ve CEO'su Shinichi Inoue, sözlerine şöyle devam etti: “Bu genişleme ile yolcularımız için daha fazla seçenek yaratmayı, yeni müşteri deneyimleri sunmayı, kesintisiz ve keyifli bir yolculuğa olan bağlılığımızı güçlendirmeyi umuyoruz. Paris ve Münih’i günlük uçuş takvimimizde bulundurduğumuz için gurur duyuyoruz. Ağustos ayından itibaren de Viyana rotamızı yeniden başlatıyoruz. ‘Dünyayı Merakta Birleştirme’ vizyonumuzu geliştirmeye devam ederken, yolcularımızın bu yeni rotalardaki deneyimlerine tanıklık etmek için sabırsızlanıyoruz.” 
all-nippon-airways-(ana-001.jpgANA, Haneda ile Milano arasındaki ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirecek. Öte yandan ANA'nın Avrupa'daki 8. destinasyonu olacak olan Stokholm'e uçuşların başlaması ile yolcular İskandinav ülkelerine daha rahat ulaşabilecekler. Büyük bir aktarma merkezi olan İstanbul’daki ANA rotası, Orta Doğu ve Afrika'ya geçişleri kolaylaştıracak. Haneda - Viyana arası uçuşlar ise Ağustos 2024'te kaldığı yerden devam edecek.
ANA’nın ağını genişletmesi ile Japonya ve diğer ülkeler arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesi ve ülkeler arasındaki alışverişin arttırılması bekleniyor.

all-nippon-airways-(ana-002.jpg   all-nippon-airways-(ana.jpg

ANA Hakkında
 1952 yılında sadece iki helikopterle kurulan All Nippon Airways (ANA), zamanla Japonya'nın en büyük havayolu şirketi haline gelmiştir. Günümüzde ANA HOLDINGS Inc. (ANA HD), Fortune'a göre Dünyanın En Beğenilen Şirketleri arasında yer almaktadır. 

Bünyesinde 69 farklı şirket barındıran ANA HD, 2013 yılında Japonya'nın en büyük havayolu grubu olarak kurulmuştur. ANA, Japonya'nın önde gelen indirimli havayolu olan Peach ve Asya dahil uluslararası uçuşlar için 2024'te faaliyetlerine başlayan AirJapan olmak üzere üç farklı havayolu markasıyla hizmet vermektedir.

Üstün hizmet mirası sayesinde 2013'ten bu yana her yıl Skytrax'tan 5 Yıldız alan ANA, bu prestijli ödülü 11 yıl üst üste kazanan tek Japon havayolu olmuştur. ANA aynı zamanda Cirium'un Asya-Pasifik bölgesi için Zamanında Kalkış Performans İncelemelerinde beş yıl üst üste birinci sırayı almıştır.

ANA HD, arka arkaya yedi yıl boyunca Dow Jones Sürdürülebilirlik Dünya Endeksi'nde ve arka arkaya sekiz yıl boyunca Dow Jones Sürdürülebilirlik Asya-Pasifik Endeksi'nde yer almıştır. 

ANA ve ANA HD hakkında daha fazla bilgi için:

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA