21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

AMETHYST HOTEL 8’Cİ YILINDA BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Misafir çeşitliliği karşısında odaları yenilediği kadar restorandaki lezzetleri de uluslararası standartlarda koruyan Amethyst Hotel, farkını ortaya koyuyor.

Amethyst Hotel 8’ci yılında baştan aşağı yenilendi

12 Nisan 2019 Cuma 15:00

İSTANBUL- İstanbul turizminin en cazip bölgelerinden Laleli’de bulunan Amethyst Hotel kuruluşunun 8’inci yılında baştana aşağı yenilenerek, gelin gibi süslendi. Tarihi Laleli’nin otelleri arasında özel yeri bulunan Amethyst Hotel, kurulduğu günden bu yana dünyanın 5 kıtasından gelen misafirleri ağırlıyor. Misafir çeşitliliği karşısında odaları yenilediği kadar restorandaki lezzetleri de uluslararası standartlarda koruyan otel, farkını ortaya koyuyor.

amethyst-hotel--001.jpg
amethyst-hotel-.jpgamethyst-hotel-gokce-gonenc.jpgMÜŞTERI MEMNUNIYETI IÇIN
Odalar, süitler, restoran ve genel alanlardaki yenilenmelerin “müşteri memnuniyeti” adına yaptıklarını belirten Amethyst Hotel Genel Müdürü Gökçe Gönenç “2019 yılında turizmde artışlar olacağı öngörülüyor. Açılışında bu yana bir çok ülkeder misafir ağırlıyoruz. Amethyst Hotel’in yeni yüzüyle konuklara farklı hizmet sunmasını hedefliyoruz” dedi.

amethyst-hotel-.JPG
TERCIH EDILEN OTEL
Gönenç, önceki yıllarda yapılan yeniliklerle Amethyst Hotel’in sürekli tercih edilen bir otel haline geldiğini belirterek “Oteldeki yenilenme devam ediyor. Yaptğımız her iyileştirme konuklar tarafından tam not alıyor” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA