20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara21°C
  • Antalya28°C

AMBER HEARD, İSTANBUL’DA CAMİ ZİYARETİNDE “AHLAKSIZLIK’LA SUÇLANDI

Aktör Johnny Depp'in eski eşi aktris Amber Heard, İstanbul'da cami ziyaretinde 'sütyen takmadığı' gerekçesiyle bir twitter grubu tarafından hedef alındı.

Amber Heard, İstanbul’da cami ziyaretinde “ahlaksızlık’la suçlandı

17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:00

EMRE ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA/İSTANBUL- Aktör Johnny Depp'in eski eşi aktris Amber Heard, İstanbul'da yaz tatilinde cami ziyaret ederken 'sütyen takmadığı' ve saygısızlık yaptığı iddiasıyla bir Twitter takipçisi grubu tarafından hedef alınarak saldırıya uğradı.
Ancak Amber, yazıyı yazanlara öfkeli olduğunu belirterek camiyi dini yapıların kurallarına uygun olarak gezdiğini belirterek “Camiler saygılı olunacak yerlerdir. Müzeler ve kiliseler de öyledir. Gerekli olduğu yerlerde başörtüde takmak gerekir. Hiçbir zaman saygısızlık yapılmadı ” dedi

amber-heard,.jpgİFTİRA DÜVASI SÜRÜYOR
Eski kocası Depp'in Londra'daki Yüksek Mahkeme davasındaki kararın, Bay Yargıç Nicol tarafından Eylül ayı sonuna kadar verilmesi beklenmiyor.

<iframe-allowfullscreen-frameborder=0-width=698-height=573-scrolling=no-id=molvideoplayer-title=mailonline-embed-player-src=httpswww.dailymail.co.ukembedvideo2231238.html><iframe>.jpg

34 yaşındaki aktris, Temmuz ayında Londra'daki Kraliyet Adalet Mahkemelerinde görüldüğü ve eski kocası Johnny Depp ile yaptığı acımasız evliliğiyle ilgili korkunç ayrıntıların yüksek profilli iftira davası sırasında kamuoyuna duyurulmasının ardından İstanbul'da bir yaz tatilinin tadını çıkarıyor .

amber-heard,-istanbul’da-.jpgBOL BLUZ, KıRMıZı BAŞÖRTÜSÜ
Amber Heard, İstanbul'un tarihi yerlerinden birine yaptığı bir gezi sırasında, havadar bol bir bluzun üzerinde kırmızı bir başörtüsü giydiği bir görüntüsünü paylaştıktan sonra bir avuç sosyal medya takipçisi tarafından tartışmalar başladı.
Bu görüntünün altına ise Amber şöyle yazmıştı: 'Günü İstanbul'un camilerinin büyüsünde dolaşarak geçirdim ve bu muhteşem şehre daha fazla aşık olamazdım...”



YAZILANLAR
Şehrin zengin kültürel mirasına olan takdirine rağmen, sosyal medya takipçileri takipçiler, güzel oyuncuyu vücudunun çok fazlasını açığa çıkardığı için eleştirmeyi sürdürdüler.
Twitter'a bakıldığında, biri şöyle yazdı: 'Amber Heard, birçok kez gördüğümüz gibi dine veya ırka saygılı değil. Bir camiyi gezerken gönderilir. Moda aksesuarı olarak başörtüsü kullanmak. Saç ve boyun gösterimi ve sütyensiz. Bunu daha önce yayınladı ve hemen kaldırdı ama şimdi yeniden yayınladı. '

amber-heard,-istanbul’da--003.jpg
amber-heard,-istanbul’da--004.jpg
amber-heard,-istanbul’da--005.jpgBaşka biri: 'Amber çok sahte olduğunu duydu. Çok çabalıyor.

Üçüncü biri şöyle ekledi: 'Amber Heard gerçekten İstanbul'da bir camiye göğüs uçlarıyla girmiş değil mi? Saygısızlık! '

Ancak saldırıyı kesmeyen takipçiler, şehrin zengin kültürel mirasına yönelik takdirine rağmen, camiye giderken vücudunun çok fazla kısmını ifşa ettiği iddiasıyla oyuncuyu eleştirdiler.

amber-heard,-istanbul’da--002.jpgTARIH BAŞKENTI İSTANBUL’DA TATILDE
Aktris, eski Johnny Depp'in Londra'daki Yüksek Mahkeme'deki iftira davasına çıkmasının ardından şu anda Türkiye’nin tarih başkenti İstanbul’da tatilde.

Ancak yerel bir camiyi ziyaret ederken 'uygunsuz giysiler' giydiği fotoğraflarını paylaştıktan sonra öfkeli Twitter takipçileri tarafından hedef alındı.

Saçını ve boynunu ifşa ettiği için 'saygısız' olarak etiketlendi ve aynı zamanda dini alanı ziyareti sırasında ahlaksız davrandığı görüldü. 34 yaşındaki, kıyafet seçimine olumsuz yanıta doğrudan atıfta bulunan bir makalenin yayınlanmasının ardından yanıt verdi.
Amber kendisi hakkında yazılanlar ile mahkemenin etkilenmek istendiğini belirterek Depp özel olarak adlandırılmasa da avukatları, makalenin kendisine atıfta bulunduğunun açık olduğunu iddia ediyor ve aktörü ev içi istismarcı olarak etiketliyor.

amber-heard,-istanbul’da--001.jpg
DEPP, WASHINGTON POST VE THE SUN'A DAVA AÇTı
Eski kocası Depp'in Londra'daki Yüksek Mahkeme duruşmasındaki kararın Eylül ayı sonuna kadar Yargıç Justice Nicol tarafından verilmesi beklenmiyor ve avukatlarına, önümüzdeki Ocak ayında başlaması beklenen Heard aleyhine ABD'ye yönelik karalama davasına hazırlanmaları için yeterli zaman tanıyor.

ABD'deki yargılamalarda Depp, Heard'a Washington Post'ta yazdığı ve kendisini aile içi şiddet mağduru olarak tanımladığı bir 2018 makalesi için 50 milyon dolarlık dava açtı.

Depp'in 350.000 sterlin tazminat kazanmayı umduğu Londra'daki The Sun'a karşı üç haftalık hakaret davası, Virginia'da gerçekleşecek olan ABD duruşması için yaygın bir 'kostümlü prova' olarak görülüyor.

Depp veya Heard adına Londra'da ortaya çıkan tüm aynı tanıkları gösterecek ve aynı zamanda, geçtiğimiz haftalarda Yüksek Mahkeme'de üretilen aynı bomba kanıtlarına dayanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA