23 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya26°C

ALTIN PORTAKAL'DA 95 FİLM SİNEMA SEVERLE BULUŞACAK

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali basın toplantısı ile tanıtıldı. Festivalin mottosu bu yıl Hikayemiz Birlikte oldu. Tanıtım için 8 afiş hazırladığı ifade edildi.

Altın Portakal'da 95 film sinema severle buluşacak

22 Eylül 2024 Pazar 10:04

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
KONYAALTI/ANTALYA
-Bu sene 5-12 Ekim tarihleri arası yapılacak olan 61.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 95 film sinema severle buluşacak.Festival 'de toplam 5 milyon lira para ödülü verileceği bildirildi. 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali basın toplantısı ile tanıtıldı. Festivalin mottosu bu yıl Hikayemiz Birlikte oldu. Tanıtım için 8 afiş hazırladığı ifade edildi.

altin-portakal-032.jpgaltin-portakal-033.jpgTürkiye'nin en köklü ve dünyadaki en uzun soluklu film festivallerinden biri olan bu büyük organizasyonun başlangıcını düzenledikleri basın toplantısı ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Festival İdari Direktörü Cansel Tuncer, Festival Sanat Direktörü Deniz Yavuz, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri başkanı Ferzan Özpetek ile jüri üyeleri İlker Kaleli, Deniz Göktürk Kobanbay, Jale İncekol ve Pınar Göktaş katıldı. 5-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festival de, toplam 95 film sinemaseverlerle buluşacağı belirtildi.

altin-portakal-034.jpgaltin-portakal-035.jpgaltin-portakal-035.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA