16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Antalya25°C

ALMAN TURİSTLERİN YAĞMUR SONRASI HAVUZBAŞI KEYFİ

Antalya'da turizm sezonunun sonuna doğru yaklaşılırken Side'de tatile gelen turistler havuz başında güneşlenmenin keyfini çıkarıyor

Alman turistlerin yağmur sonrası havuzbaşı keyfi

16 Ekim 2021 Cumartesi 22:30

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya -
Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesinde sağanak yağış sonrası güneşin yüzünü göstermesi ile Alman, Rus, İngiliz ve Polonyalı turistler havuz girerek güneşlenmenin keyfini çıkardı. Antalya'da turizm sezonunun sonuna doğru yaklaşılırken Side'de tatile gelen turistler havuz başında güneşlenmenin keyfini çıkarıyor.

alman-turistlerin.jpg

Side Apart Otelleri Birliği Başkanı Mehmet Çelikten, bölgede Rus, İngiliz ve Polonyalı ve Avrupa'da yaşayan Arap, İran ve turistler nedeniyle sezon bitiminin 5 Kasım'dan  20 Kasıma çekildiğini söyledi.

alman-turistlerin-001.jpg

alman-turistlerin-002.jpgTurizmci Mehmet Çelikten, ''Rus turistler bu sene Antalya'da 30 yıllık düzenli tatil yapma alışkanlığında ilk defa sezonu kasım ayına çektiler. Almanya'da yaşayan Ruslar ile Rusya Moskova st. petersburg'da Ruslar telefonlaşıp aynı otelde tatil yapıyor. Orta ve düşük gelir grubuna ait turistler ise genelde apart otellerde tatilini yapıyor. Son 3 aydır Side turizmini Rus, Bağımsız Devletler Topluluğu(BDT)ülkeleri, Polonyalı, Ukraynalı Alman turistler şekillendirdi. Bu dönemde tatile gelenleri büyük çoğunluğunu genç Ruslar, çocuklu Polonyalılar ile yaşlı Alman turistler oluşturuyor. Alman turistler yağışı havayı hiç sevmez. Bugün Manavgat'ta saat 09 .00 sularında 20-25 dakika süren   çok şiddetli sağanak yağış oldu. Turistler hemen odasına çekildi. Güneş çıkınca havuza girerek havuz başında güneşli havanın keyfini çıkardı. '' dedi. 
alman-turistlerin-003.jpg
 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA