19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

ALMAN BİSİKLETÇİLER, ANTALYA'DA BİSİKLET OTELİ YAPILMASINI İSTİYOR

Almanlar son 5 yıldır Antalya merkez , Alanya ve Manavgat'ta yapıyor. Alman bisikletçiler formlarını korumak için 70 kilometre pedal çeviriyor.

Alman bisikletçiler, Antalya'da Bisiklet Oteli yapılmasını istiyor

09 Kasım 2019 Cumartesi 10:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA- Alman bisiklet takımları kış dönemi antremanlarına başladı. Geçiş yıllarda kış antremanları için İspanya Mayorka Adası’nı ile Güney Fransa’yı tercih eden Almanlar son 5 yıldır Antalya merkez , Alanya ve Manavgat'ta yapıyor. Alman bisikletçiler formlarını korumak için 70 kilometre pedal çeviriyor.

alman-bisikletciler,.jpgLIDER ÜLKE İSPANYA VE FRANSA
Alman Bisiklet Federasyonu As Başkanı Toni Kirsch, ''Bisikletçilerimiz kış ayında Avrupa'dan gelen bisikletçi yoğunluğu nedeniyle Mayorka’yı tercih etmiyorlar. Kışın ada da çok yoğun bisikletçi oluyor. Bisiklet sporu turizminde lider ülke İspanya ve Fransa, ardından italya ve Güney Kıbrıs Rum kesimi geliyor.

alman-bisikletciler,-001.jpgMAYORKA VE GÜNEY FRANSA'DA 25 BISIKLET OTELI VAR
Alman bisikletçiler içinde son 5 yıldır tercihte Antalya oluyor. Antalya'da kış ayında Mayorka'da olduğu gibi her yönüyle bisiklet sporu donanımına uygun konaklama tesisi olursa bu oran her geçen daha da artar.
Mayorka ve Güney Fransa'da 25 otel sadece bisiklet takımlarını ağırlamaya yönelik hizmet veriyor. Otellerin bisiklet tamir atölyeleri bile var.
alman-bisikletciler,-002.jpgAvrupa ülkelerinde 3 ay süresince 280 bin Avrupalı bisikletçi Mayorka' ya gidiyor. Bu çok yüksek bir rakam. Bizde çalışmalarımızla bunun yüzde 25'ni Antalya'ya çekmek istiyoruz. Bunun için Antalya'da bisiklet yolları sayısı artırılmalı ve yön levhaları İngilizce ve Almanca asılmalı. Bisiklet otel sayısı da artmalı'' dedi.
alman-bisikletciler,-003.jpg
alman-bisikletciler,-004.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA