20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

AKYARLAR’IN 30 YILLIK MARKASI: ARMONİA HOLİDAY VİLLAGE&SPA

Bodrum Akyarlar'da eşsiz konuma sahip olan Armonia Holiday Village & Spa misafirlerine verdiği farklı hizmet ile beğeni topluyor.

Akyarlar’ın 30 yıllık markası: Armonia Holiday Village&Spa

19 Mayıs 2019 Pazar 12:00

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM –
Bodrum Yarımadası’nın son yıllarda en gözde bölgesi olan Turgutreis Akyarlar Kemer Mevkiinde bulunan ve karşısında yer alan Yunanistan’ın Kos Adası manzarasıyla eşsiz konuma sahip olan Armonia Holiday Village & Spa misafirlerine verdiği farklı hizmet ile beğeni topluyor.

armonia-holiday-village.jpg
armonia-holiday-village-001.jpg

Bodrum’un 30 yıllık en değerli markası olan Armonia Holiday Village & Spa’nın 10 yıldanberi Genel Müdürlüğü’nü yapan Uğur Karamanlı deneyimlerini paylaştığı personeliyle uyum içinde misafirlerine otelin tüm anlamıyla konfor sunmasını sağlıyor.

armonia-holiday-village-002.jpg

MİSAFİRLERİMİZ BURAYI EVİ GİBİ KABUL EDİYOR

1983’ten beri görev yaptığı Armonia Holiday Village & Spa’da daha önce çalıştığı tesislerdeki ustalığını hizmetlere yansıtan Uğur Karamanlı “Dünyanın her ülkesinden ve yurtiçinden gelen misafirlerin beklentilerini biliyor ve her anlamıyla onların yanında duruyor, evine mutlu dönmesini sağlıyoruz. Devamlı gelen misafirlerimiz var. Yıllarca bizi tercih edip, bir süre ara verdikten sonra tekrar gelenler var. Otelimizde ailecek tanıştığımız misafirlerimiz, dostlarımız bile oldu” dedi.

armonia-holiday-village-003.jpg

DENEYIMLI GENEL MÜDÜR UFUK KARAMANLI

Turizm sektörüne nitelikli eleman yetiştiren Balçova Turizm Eğitim Merkezi - TUREM’i 1988 yılında bitiren, Uğur Karamanlı, eğitimi süresince 1983'ten bu yana 5 yıldızlı otellerde her kademede çalışarak büyük deneyim kazandı. Daha sonra ise göreve başladığı Armonia Holiday Village & Spa’da 10 yıldanberi öğrendiklerini uygulayarak büyük başarı elde etti.
Uğur Karamanlı, “Gökçe Grubu’nun 30 yıl önce kurduğu tesiste dünyanın her ülkesinden gelen misafirlerine ayrım yapmadan ve onların isteklerine göre hizmet ediyoruz. Yeniliklere açık durumuşumuz, otelin konumu, temizliği ve mutfağı misairlerimizin tercih sebeplerinin başında geliyor” dedi.

armonia-holiday-village-008.jpg
armonia-holiday-village-004.jpg
armonia-holiday-village-005.jpg
armonia-holiday-village-006.jpg
armonia-holiday-village-009.jpg

OTEL ODALARI VE PLAJI ILE ÜNLÜ BIR OTEL

Armonia Holiday Village & Spa’nın odaları, plajı ve genel kullanım alanlarıyla bloklara ayrılmış halde yer alıyor. Tesis yaz sezonunda 24 saat her şey dahil formatı ile hizmet veriyor. Ayrıca tüm bedensel engellilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan tesiste bu gibi özel ihtiyaçlara yönelik hizmetlerde veriliyor. Sağlıklı yaşamı ön planda tutan tesiste sigara içilmeyen odalar da bulunuyor.
Otel’in plajı ise Bodrum Yarımadası’nın en iyi sörf merkezine sahip olması ile dikkat çekiyor. Denize sıfır konumda bulunan tesis, özel kumsala sahip ve özenle korunan temizliği nedeniyle ile mavi bayrakla ödüllendirildi. Armonia Holiday Village & Spa sahili 2003 yılında mavi bayrak ödülüne layık görüldü. Sahil ve havuzlarda şezlong, şemsiye, minder ve plaj havlusu ücretsiz olarak veriliyor.

armonia-holiday-village-007.jpg

HER YERE YAKIN

Turgutreis’e 5 km, Bodrum merkeze 25 km, Milas Havaalanı(na 54 km mesafede olan otel misafirlerine kolay ulaşım imkanı sunuyor. Ayrıca Bodrum Yarımadası’nın birçok yerine dolmuşla ulaşım sağlanıyor, Turgutreis’ten her gün yapılan seferlerle de Kos Adası’na yolculuk yapılabiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA