20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara21°C
  • Antalya28°C

AİRASİA, ÇİN YENİ YILI İÇİN BÜYÜK İNDİRİMLER YAPIYOR

AirAsia, Çin Yeni Yılı'nı yeni bir Süper İndirim olan "Heng Heng Heng" ile kutluyor ve uçuşlarda, seyahat fırsatlarında, yemek siparişlerinde ve paket teslimatında %38 indirim sağlıyor

AirAsia, Çin Yeni Yılı için büyük indirimler yapıyor

21 Ocak 2022 Cuma 12:00

BANGKOK -  AirAsia, Çin Yeni Yılı'nı yeni bir Süper İndirim olan "Heng Heng Heng" ile kutluyor ve uçuşlarda, seyahat fırsatlarında, yemek siparişlerinde ve paket teslimatında %38 indirim sağlıyor. Teklifler, AirAsia Süper Uygulamasında 31 Ocak 2022'ye kadar açık bulunuyor.

AirAsia Super App CEO'su Amanda Wu şunları söyledi: "AirAsia Super App tüm müşterilere 2022 Çin Yeni Yılı için hediyeler veriyor ve onlara yıl boyunca zenginlik, refah ve sağlık diliyorum."

Süper Uygulama, daha fazla ürün ve hizmetle genişlemeye devam etti. Turizmde, 700'e yakın havayolu ile işbirliği yaparak 3.000 destinasyona ücret sağlamaktadır.

Ayrıca, AirAsia Süper Uygulaması kullanıcıları, promosyon dönemi boyunca mal ve hizmetlerin ödemesi karşılığında sekiz kez AirAsia Ödül Puanı alır.

AirAsia, Bangkok Suvarnabhumi merkezinden uçuşlar için üyeler için 690 THB kadar düşük fırsatlar sunuyor. Bangkok'tan (Don Mueang), fiyatlar THB890'dan başlıyor. SNAP, konaklamalı uçuş paketleri, koltuklarda %38'e varan indirimler. Sıcak Koltuklar %8 indirim sunarken, Heng menüsünden AirAsia yemek siparişi %50 ek indirim alır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA