20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

AIDACOSMA MART İAYI ÇİNDE İLK YOLCULUĞUNA ÇIKIYOR

Yedi günlük sefere çıkacak AIDA cosma, Hamburg'dan Southampton'a ve Fransa'daki Cherbourg'a gidecek.

AIDAcosma Mart iayı çinde ilk yolculuğuna çıkıyor

02 Mart 2022 Çarşamba 12:00

HAMBURG- AIDA Cruises, Hamburg'daki AIDA cosma için ilk seferini açıkladı. Yedi günlük sefere çıkacak gemi, Hamburg'dan Southampton'a ve Fransa'daki Cherbourg'a gidecek. Gemi 5 Mart 2022'de tekrar Hamburg'da demirlemeden önce diğer duraklar Zeebrugge ve Rotterdam olacak. AIDA Cruises'ın düşük yakıtla yaptığı seferle 25 Şubat 2022 öğleden sonra ilk kez Hansa şehrine ulaşmıştı.

AIDA Cruises, ğlağanüstü yetenekler sahip en yenilikçi yolcu gemilerinden biri dlan AIDAcosma ile yola çıkıyor. Konuklar çok çeşitli hizmetler sunulacak. Yeni Ocean Deck, dört güverteye yayılıyor ve denizin çepeçevre panoramik manzarasını ve geminin kıç tarafında bir sonsuzluk havuzu sunuyor. Ayrıca gemi, büyük bir kapalı oyun alanına sahip bulunuyor. Eğlence Parkı ve çeşitlilik için yeni kaya tırmanma duvarı bulunuyor.

aidacosma.pngGemideki gurme çeşitlilikte bir kez daha genişletildi: Yeni özel restoran Sahil Evi, yazlık, hafif lezzetler sunuyor. Brauhaus, harika bir deniz görünümüne sahip bir açık hava ızgarasına ve özel mutfağa sahip Mamma Mia, yerinde servis ile ev yapımı ve taze mutfak servisleri.
Ayrıca AIDAcosma, Beach Club, 360° sahneli Theatrium, TV stüdyosu ve geniş Body & Soul Organic Spa gibi AIDAnova'da da popüler olan özelliklerle çekicidir. 17 restoran ve 23 bar ve kafede mutfakta şımartılıyor.

AIDAcosma, Hansa şehrini toplam altı kez ziyaret edecek. Ünlü atlet Kristina Vogel, Hamburg'daki yeni gemiyi olayı 9 Nisan 22'deki vaftiz edecek.. 9-23 Nisan’da vaftiz töreninin konukları Hamburg'dan Palma'ya 14 günlük bu özel seyahate katılacaklar. AIDAcosma konukları diğer yerlerin yanı sıra güney İngiltere, Lizbon, Malaga ve Barselona turlarına davet ediyor.

AIDAcosma, 23 Nisan - 15 Ekim 2022 arasında Palma ve Barselona'dan seferler sunacak. Bir aylık hazine rotası “Akdeniz aynı zamanda Floransa, Roma ve Korsika'yı da içeriyor. Sonbaharda, Dubai'ye kış rotası yapılacağı belirtiliyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA