20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

AIDA, KANARYA ADASI SEZONUNU 2021 MAYIS ORTASINA KADAR UZATIYOR

AIDA Cruises, AIDAperla ile birlikte Kanarya Adaları çevresindeki seyir sezonunu Mayıs 2021'in ortasına kadar uzatacağını duyurdu

AIDA, Kanarya Adası sezonunu 2021 Mayıs ortasına kadar uzatıyor

07 Mart 2021 Pazar 17:30

ROSTOCK , Almanya  - AIDA Cruises, AIDAperla ile birlikte Kanarya Adaları çevresindeki seyir sezonunu Mayıs 2021'in ortasına kadar uzatacağını duyurdu . Yedi günlük yolculukların başlangıç ​​ve varış limanı Las Palmas, Gran Canaria, İspanya'dır.

AIDA Cruises, 2020 sonbaharında birçok AIDA yolculuğunda kullanılan konuklar ve mürettebat üyeleri için kapsamlı bir dizi gelişmiş sağlık ve güvenlik protokolü uygulamıştır. Son aylarda, "sonsuz bahar" adaları, sürekli olarak düşük insidans oranlarıyla Avrupa'da bir tatil destinasyonu olmuştur. . AIDA'nın gelişmiş sağlık ve güvenlik protokolleriyle örtüşen İspanyol hükümetinin güvenli seyahat düzenlemelerinin bir sonucu olarak, kruvaziyer hattının konukları Kanarya Adaları'nda dinlendirici tatillerin tadını çıkarabildiler.

SGS Institut Fresenius tarafından test edilen ve DNV GL sınıflandırma topluluğu tarafından onaylanan gelişmiş sağlık ve güvenlik protokolleri , seyahatten önce virüsleri ve bakterileri tespit etmek için zorunlu polimeraz zincir reaksiyonu ( PCR ) testinin yanı sıra kapsamlı düzenli sağlık kontrollerini içerir. mesafe ve hijyen kuralları, gemideki test kapasiteleri dahil tıbbi bakım ve diğer önlemler.

Diğer AIDA destinasyonlarında gemi seyahati tatilleri şu anda mümkün değildir. Ancak seyir sezonunun AIDAperla ile Kanarya Adaları çevresinde uzatılmasıyla AIDA Cruises, tüm misafirlerine cazip bir tatil seçeneği sunabilecek. Bu, başlangıçta AIDAstella'da 20 Mart'tan 11 Mayıs 2021'e kadar kalkış tarihleri ​​olan bir Akdeniz gezisi rezervasyonu yaptıran konuklar için geçerlidir ; kalkış tarihleri ​​14 Mayıs 2021'e kadar olan AIDAperla'da; AIDAblu üzerinde arasında Nisan 04 kadar ve dahil 25 Nisan 2021 ; ve AIDAmar üzerinde arasında 21 Mart kadar ve dahil 18 Nisan 2021.

Aynı aslen nereli AIDAsol ile kalkıyor planlanan tüm misafirler için geçerlidir Hamburg ve Rotterdam için Kuzey Avrupa ve Norveç 20 Mart arasında 3 Nisan 2021 veya gelen AIDAluna ile Hamburg üzerinde 31 Mart ve Nisan 04, 2021 .

AIDAmira ile 16 Nisan 2021'de ve AIDAvita ile 20 Nisan 2021'de kalkması planlanan konumlandırma yolculukları da iptal edilmelidir.

Yolculuğu başlangıçta planlandığı gibi gerçekleşemeyen tüm misafirlere derhal bilgi verilecektir. AIDA Cruises, anlayışlarından etkilenen tüm konukları takdir etmektedir.

"AIDA vaadi" ile kruvaziyer şirketi, konuklarına planlamada daha fazla esneklik ve güvenlik sunuyor. Cömert rezervasyon seçenekleri, AIDA'nın misafirlerine olan taahhüdünün bir parçasıdır, küçük peşinat ödemelerinden ücretsiz yeniden rezervasyona kadar. "AIDA vaadi" 31 Mayıs 2021'e kadar olan yeni rezervasyonlar için seyahat fiyatına dahildir ve 1 Ekim 2021'e kadar olan kalkışlar için geçerlidir .

Tüm yolculuklar, AIDA'nın kapsamlı sağlık ve güvenlik protokollerinin yanı sıra enfeksiyondan korunmaya yönelik ulusal ve yerel yasa ve yönetmeliklere uygun olarak gerçekleştirilir. Daha fazla bilgi www.aida.de/sichererurlaub adresinde mevcuttur .

AIDA kruvaziyer programındaki tüm geziler, yerel bir seyahat profesyoneli tarafından 2022 yazına kadar www.aida.de adresinden veya AIDA müşteri merkezi aracılığıyla rezerve edilebilir .

Kaynak: AIDA Cruises
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA