20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ACCOR’UN GENİŞLEME PLANI: ‘HER ŞEY DAHİL’ İLE İKİYE KATLAMA

Grup, beş yıl önce Accor çatısı altına giren Rixos markasının başarısını artırmayı planlıyor.

Accor’un genişleme planı: ‘Her şey dahil’ ile ikiye katlama

04 Mayıs 2022 Çarşamba 14:00

ANTALYA- Accor, çok markalı Her Şey Dahil Koleksiyonunun lansmanı ile her şey dahil sektördeki genişlemesini hızlandırıyor. Grup, beş yıl önce Accor çatısı altına giren Rixos markasının başarısını artırmayı planlıyor.

Accor, Fairmont, Sofitel, Pullman, Swissôtel ve Mövenpick ile lüks ve premium markalarını Koleksiyona dahil ederek her şey dahil teklifini genişletecek.

Her şey dahil işin uluslararası genişlemesi Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Türkiye, Asya ve Orta Amerika ve Karayipler'de olacaktır.

Şirket, "Amaç, Her Şey Dahil Koleksiyonun genişletilmesi için bu markaların kilit hedef pazarlardaki gücünü ve görünürlüğünü artırmaktır" dedi.

rixos-premium-gocek.png

Accor, 2016 yılında Rixos Hotels'in kurucusu Fettah Tamince ile her şey dahil segmentini geliştirmek için ortak girişime girdi. Ortaklık, Rixos'un ağını üç katına çıkararak Türkiye, Orta Doğu ve Orta Asya gibi destinasyonlarda 10.000 odalı 24 otele ve boru hattında 14.000'den fazla odaya sahip 26 otel daha yaptı.

Yeni açılışlar, Katar'daki Dünya Kupası için zamanında Doha'da bulunan iki tesisi içeriyor.

Tamince, “Accor ve Rixos birlikte birbirlerinin pazar lideri uzmanlığını tamamlıyor ve Her Şey Dahil Koleksiyonu sektördeki konumlarını hızlandırmanın bir sonraki adımı.

"Bu yeni girişim, her şey dahil konaklama talebinin daha güçlü olamayacağı bir zamanda geliyor ve şimdi bu olumlu gidişattan yararlanmanın tam zamanı."

Accor Lifestyle & Entertainment CEO'su Gaurav Bhushan şunları ekledi: "Covid sonrası seyahat pazarı, eğlence amaçlı konaklamalar için yenilenen bir arzuya tanık oluyor.

Accor'un bu pazardaki en hızlı büyüyen sektör olan her şey dahil segmentini ikiye katlama ve Rixos ile başarısını artırma yönünde aldığı stratejik karar, bu fırsatı değerlendiriyor.

"Yeni lüks ve premium Her Şey Dahil Koleksiyon, otel sahipleri için görünürlüğü ve değer teklifimizi artırırken iş modelimizi de güçlendiriyor."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA