23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

ACCOR GRUBUNDAN %10 AVANTAJ

İSTANBUL- Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Accor Grubu Türkiye’de ki Mercure, Novotel ve İbis otellerinde oda konaklamalarında 20 odada 1 odayı ücretsiz olarak sunuyor.

Accor grubundan %10 avantaj

16 Şubat 2015 Pazartesi 17:00

İSTANBUL- Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Accor Grubu Türkiye’de ki Mercure, Novotel ve İbis otellerinde 5 Şubat 2015 - 31 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak toplantılarda her 10 katılımcıda bir katılımcı profesyonel toplantı hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Ayrıca oda konaklamalarında ise 20 odada 1 odayı ücretsiz olarak sunuyor. Toplantı günü ‘’Hoşgeldiniz kahve molası’’, en son teknoloji ile donatılmış gün ışığı alan salonlarında ekipman kullanımı, ücretsiz internet ve ücretsiz otopark hizmeti avantajlarının yanısırada, uluslararası standartlarda hizmet ve kalite güvencesiyle İstanbul, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Bursa, Adana, İzmir ve Ankara gibi hemen her bölgede bulunan Accor Otellerini tercih ettiğiniz takdirde, başarılı toplantıları garantiliyor.

ACCOR OTELLERİ
Dünyanın önde gelen ve Avrupa’nın lider otel zinciri Accor, 92 ülkede 3500 oteli ve 440,000 oda ile hizmet vermektedir. Accor'un geniş otel portföyünde - Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget and hotelF1 – gibi lüks otellerden ekonomi otellerine kadar birçok farklı otel markası bulunmaktadır. Accor, 160,000 çalışanı ile dünyanın dört bir yanında misafirlerine 45 yılın vermiş olduğu tecrübeyi garantilemektedir.
Accor Grubu’nun, Türkiye’de 13 oteli bulunuyor; ibis İzmir , Mercure Istanbul Altunizade, Novotel İstanbul , İbis İstanbul , İbis Eskişehir, Novotel Trabzon, Novotel Gaziantep, İbis Gaziantep, Novotel Kayseri, İbis Kayseri ve İbis Bursa,İbis Adana, İbis Istanbul Esenyurt Grubun Türkiye’de bulunan diğer otelleridir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA