19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

ABD'Lİ TİKTOK'ER TÜRKİYE’DE ESTETİK YAPTIRDI, İNTERNETTE ‘HİT” OLDU

Kaliforniyalı TikTok'er Alexandria Linton, sosyal medyada “Instagram görünümü' mü güzelleştirmek ve burun estetiği olmak için Türkiye'ye uçtum” dedi

ABD'li TikTok'er Türkiye’de estetik yaptırdı, internette ‘hit” oldu

10 Nisan 2023 Pazartesi 13:00

LOS ANGELES / KALİFORNİYA- Kaliforniyalı TikTok'er Alexandria Linton, sosyal medyada “Instagram görünümü' mü güzelleştirmek ve burun estetiği olmak için Türkiye'ye uçtum” dedi. Kararını eleştirenler destekleyenler çoğaldı. TikTok'er Alexandria Linton’nun yayınladığı video, estetik yolculuğunu merak eden 133.000'den fazla kişi tarafından izlenerek ‘hit’ oldu.

kaliforniya,-tiktok,-alexandria-linton.jpgLinton, “Hayranlarım burun estetiği için Türkiye'ye uçtum diye - beni eleştiriyor. Onları böyle bir video ile ateşlendiğim için kızgınlar, kimisi ise kıskanıyor” şeklinde konuştu.

MASRAFINI AÇIKLADI
Alexandria Linton, burnuna estetik yaptırmak için Türkiye'ye gidişte ameliyat için 4.500 dolar ve gidiş-dönüş uçuşu için 1.300 dolar ödediğini belirtti. Linton, tıbbi satış temsilcisi ile birlikte aldığı karardan çok mutlu olduğunu ve Türkiye'ye yaptığı yolculuğu ve ameliyat öncesi gerginliğini TikToK'ta yayınladığı video ile belgeledi.

kaliforniya,-tiktok,-alexandria-linton-001.jpgKISKANANLAR VAR
Bazı hayranlarının estetik ameliyat olmadan önce de iyi göründüğünü söyleyerek onu ameliyattan caydırmak için paylaşımlar yaptıklarını açıkladı .
Bunun üzerine Alexandria, olumsuz sözlerin, ameliyatın kendisini daha iyi göstereceğini kıskanan insanlardan kaynaklandığını öne süren bir video yaptı.

KIZANLAR
TikToker, Türkiye'de yaptırdığı ameliyattan sonra iyileşirken bir videoda eleştirmenlerine seslendi. Eşofman giymiş ve burnunun üzerinde beyaz bir bandajla saçını düzeltirken ve kameraya barış işareti verirken kendini filme aldı.

Videonun üzerine yazılan bir başlıkta şöyle yazıyordu: "Estetik cerrahiden nefret edenler var ve gerçekten kızıyorlar, ancak sorunu görünce estetik yaptırmaya sıcak bakıyorlar."

kaliforniya,-tiktok,-alexandria-linton-002.jpgVAZGEÇIRMESINE IZIN VERMEYIN
Videodan birkaç gün sonra kaydedilen bir videoda, burun kemerinde sadece ten renginde küçük bir alçı bulunan Alexandria, takipçilerine şunları söyledi: 'Kimsenin sizi estetik ameliyat olmaktan vazgeçirmesine izin vermeyin. Yüzümde bu alçı var ve hala cehennem gibi sıcak hissediyorum" diye ekledi.

FİLTRE KULLANIYORDU
Alexandria ameliyattan önce burnunun kötü görünmesini engellemek için filter ile düzenleme yapmaran video yayınlayamadığını belirterek, ameliyata karar verdiğinde bazı insanların TikTok görünüşünü değiştirmesine gerek olmadığına ikna etmeye çalıştıklarını bildirdi. Onların karşı çıkmasınan kararını daha güçlendirdiğini belirten Linton, “Ameliyattan caydırmaya çalışan kişilerin baskısı kararımı güçlendirdi. TikTok kişiliğime bir şey olmadı” diyerek ameliyatının sonuçlarını internette gösterdi

kaliforniya,-tiktok,-alexandria-linton-003.jpgkaliforniya,-tiktok,-alexandria-linton-004.jpg
HAYRANLARI İLE YAZIŞMALAR

- Biri estetik ameliyata "ihtiyacı olmadığını" söylerken, diğerleri burnunun "bu haliyle harika" göründüğünü söyledi.

- Biri, 'Hiçbir işe ihtiyacın yok, zaten büyüleyicisin' dedi.

- 'Sizi eşsiz kılan burnunuzdur. Burnumdan nefret ederdim ama şimdi seviyorum, beni her kızdan farklı kılıyor' dedi bir başkası.

- Alexandria bu yazılara nazikçe cevap verdi: ‘Bunun için sizi seviyorum!! Her zaman burnumu düzeltmek istemişimdir, bu yüzden kararımdan gerçekten çok memnunum.”


- Bir kişi burnunun onu benzersiz kıldığını söyledi
- Alexandria aynı şekilde hissetmediğini cevabını verdi.

- Destekleyici takipçiler, TikTok kişiliğine, aynı şeyi karşılayamayacakları için insanların onu kıskandığını söylerken, diğerleri, kendisine güven veren şekilde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

- Bir çok takipçi Alexandria 'yo kararında cesaretlendirerek 'Seni ne mutlu ediyorsa onu yap ve kendinden emin hisset. İnsanlar senin hayatını senin için yaşamayacak' dedi

- Bir başkası, "Kendilerini güzelleştirecek paraları olmadığı için çıldırıyorlar" diye yazdı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA