19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

7 HAVAYOLU BONUS MİL, AVANTAJ VE ELİT STATÜ PROMOSYONU BAŞLATIYOR

Sonbaharda yedi havayolu elit statüye doğru daha fazla mil kazanmaya yardımcı olacak promosyonlar başlatıyor.

7 havayolu bonus mil, avantaj ve elit statü promosyonu başlatıyor

27 Eylül 2021 Pazartesi 20:00

NEW YORK – Havayolları pandemi sonrası kaybettikleri pazarı yeniden kazanmak veya müşterilerini tutmak için sonbahar aylarında otel sadakat promosyonlarına benzer programları başlatıyor. Havayolları sonbahar seyahatlerini teşvik etmek, sadakat programı üyelerinin elit statüsünü korumak veya yeniden kazanmak için ihtiyaç duydukları mil ve puanları toplamalarına yardımcı olmak için çok çalışmalar başlattılar.

Devam eden Delta varyantı bazı seyahat planlarını sıkıştırırken, havayollarının pazarlama ekipleri, insanların güvenli bir şekilde gökyüzüne çıkmalarına ve yeni yerler keşfetmelerine yardımcı olacak teşvikler geliştirmek için çalışıyor .

7-havayolu bonus-016.jpgUnited Airlines uçakları Denver Uluslararası Havalimanı'nda

MileagePlus üyeleri, Bitişe Kadar Uç ve Breakout Bonus hızlı yol teklifleri aracılığıyla onları elit statü bitiş çizgisine ulaştırmak için potansiyel olarak iki hızlı yol teklifine sahip oluyorlar. Her ikisi de 30 Kasım'a kadar geçerli ve belirli uçuş veya harcama eşiklerinin karşılanmasını gerektiriyor. Bu bağlantıdan herhangi bir promosyon için uygun olup olmadığınızı kontrol edin . Sıralanması gereken çok sayıda kural var, ancak sonuç şu ki, Premier üyeler de dahil olmak üzere, henüz elit statüsü için yeniden kalifiye olmayan, Premier statüsüne sahip olanlar ve olmayanlar dahil hemen hemen herkese teklifler var.

Bu, herkesin en az bir teklifle kapsandığı anlamına gelir. Üyeler, statü için gerekli olan Premier Nitelik Puanlarını (PQP) kazanarak seçkin statüye hızlı bir şekilde ulaşırlar. Breakout Bonus teklifi ayrıca United Chase MileagePlus kredi kartlarında belirli harcama eşiklerini karşılamak için Premier Nitelikli Uçuş (PQF) kredisi ve ödül uçuşları için bonus PQP sunar.

7-havayolu bonus-002.jpg
San Antonio, Texas’ta United Airlines Boeing 737 yolcu uçağı

Daha fazla United MileagePlus miline ihtiyacınız varsa, %30 bonusa hak kazanmak için otel sadakat puanlarını Eylül ayının sonundan önce United'a aktarmayı düşünün. Transfere başlamadan önce kayıt gereklidir . Bu, otel puanlarını kullanırken en iyi değer olmasa da Marriott Bonvoy puanlarını aktarırken mantıklı olabilir . Marriott-United borsaları en uygun transfer oranını sunar, ancak bir yerde bir hesapta yetersiz kalan yeterli "yetim" otel puanınız varsa, bu onları kullanmak için iyi bir yol olabilir.

7-havayolu bonus-008.jpgAlaska Airlines tarafından işletilen bir Boeing 737-990 (ER), JFK Havalimanı'ndan havalanıyor

Yıl sonuna kadar Alaska Havayolları'nda elit statüye ulaşmak veya bunu sürdürmek için yeterli EQM kazanmakla ilgileniyorsanız, şanslısınız. En yeni oneworld ittifak üyesi, bu yılın başlarında başlattığı teklifi, yıl sonuna kadar tüm uçuşlarda %50 EQM bonusu vererek genişletti. Bu devam eden tanıtım kayıt gerektiren, ancak emin Kilometre Planı numarası uçmadan önce rezervasyon olduğunu yapmaz.

World of Hyatt ile bonus AAdvantage milleri kazanın

Planlarınız sizi yurtdışına götürürse, bu promosyon hem sık uçan yolcu hem de otel puanları bakiyenizi artırabilir. 3 Eylül ve 19 Aralık arasında üyeler, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan'da 30 ülkede 130 katılımcı Hyatt otelinde uygun konaklama başına 1.000 AAdvantage mil kazanabilir. Üyeler, uygun olmak için 30 Kasım'a kadar bu promosyona kaydolmalıdır. Ayrıca, her iki programdaki belirli elit üyeler, seyahatlerinden önce hesaplarını bağladıklarında bonus mil ve puan gibi karşılıklı avantajlardan yararlanabilirler .

7-havayolu bonus-010.jpgSouthwest Airlines Boeing 737 MAX uçakları yere indirildikten sonra park edildi

Southwest, bu sonbaharda uçuşlarda elit statüsü kazanmaya yönelik çift kademeli eleme puanları veriyor. Rapid Rewards hesabınızda çevrimiçi oturum açtıktan sonra promosyonlar sayfası aracılığıyla kaydolun. Üyelerin rezervasyon ve uçuş yapmadan önce kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir. Yalnızca bugün ile 30 Kasım arasında rezerve edilen ve uçulan yeni uçuşlar için geçerlidir.

7-havayolu bonus-011.jpgDenver'da Southwest Airlines Boeing 737 

Birçok havayolunun, portal sayfaları aracılığıyla yüzlerce perakendeciye tıkladığınız ve bonus kazandığınız çevrimiçi alışveriş merkezleri vardır. Southwest'in alışveriş sayfası, şimdi ve 1 Ekim arasında , alışveriş portalı düğmesini indirerek ve en az 50$ harcayarak 1.500 bonus Hızlı Ödül puanı sunuyor. Tatiller hızla yaklaşırken, bu, şimdiden yapmayı planladığınız harcamalar için kolay bir 1.500 puan olabilir.

7-havayolu bonus-014.jpgEtihad Havayolları Boeing 787-9 Dreamliner, Amsterdam Schiphol Uluslararası Havalimanı'na iniş ...

1 Ekim ve 31 Mart 2022 tarihleri ​​arasında Etihad Havayolları ile Abu Dabi'ye veya Abu Dabi üzerinden uçan yolcular , aynı tarihlerde komşu Dubai Emirliği'nde gerçekleşecek olan Expo 2020 Dubai'ye ücretsiz bilet almaya hak kazanırlar . Abu Dabi ve Dubai arasındaki yolculuk 45 dakika sürüyor ve etkinliğe her 20 dakikada bir Abu Dabi'nin birden fazla noktasından (havaalanı dahil) ücretsiz servisler kalkacak.

Bu, küresel fuarın Orta Doğu'da ilk kez gerçekleşmesidir. Expo 2020 Dubai, Covid-19 salgını nedeniyle ertelendi. Etkinlikte günlük gösteriler, temalı pavyonlara erişim ve çeşitli küresel sergiler yer alacak. Ücretsiz Expo 2020 bilet teklifi, havayoluna göre hem gelir biletlerinde hem de ödül biletlerinde geçerlidir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA