19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

“29 EKİM COSMOS TURİZMCİLER KUPASI” TURNUVASI YAPILIYOR

“29 Ekim Cosmos Turizmciler Kupası”, Basketbol ve Voleybol branşlarında, Nirvana Cosmopolitan Cosmos Sports Center’da başladı.

“29 Ekim Cosmos Turizmciler Kupası” turnuvası yapılıyor

23 Ekim 2022 Pazar 13:35

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA-
Antalya’da turizme emek veren kişi ve kurumları geleneksel olarak bir araya getirmeyi amaçlayan “29 Ekim Cosmos Turizmciler Kupası” isimli turnuvanın bu yıl düzenlenen ikincisi, Basketbol ve Voleybol branşlarında, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü itibariyle Nirvana Cosmopolitan Cosmos Sports Center’da başladı. Heyecan dolu müsabakalar 29 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

turizmciler-kupasi.jpgturizmciler-kupasi-001.jpgTurnuvanın dördüncü günü olan 20 Ekim’de, voleybol takımları ikinci maçlarını oynadı. İki set halinde yapılan maçlarda A Grubu’nda KHG – Team Corendon, Fraport Tav – Cosmos Sports Center karşılaşmaları ile B Grubu’nda MyLome Luxury Hotel – Jolly Tour, Nirvana Hotels – Nirvana Teknik karşılaşmaları yer aldı. İkinci voleybol müsabakalarının kazananları A Grubu’nda Team Corendon ile Cosmos Sports Center; B Grubu’nda MyLome Luxury Hotel ile Nirvana Hotels oldu.
turizmciler-kupasi-002.jpgturizmciler-kupasi-003.jpgturizmciler-kupasi-004.jpgturizmciler-kupasi-005.jpgturizmciler-kupasi-006.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA