20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

2020 TATİLİ ALMANYA'DA BAŞLIYOR, TUI İLK OTELİNİ AÇIYOR

Sylt adasındaki Dorfhotel, 18 Mayıs'tan itibaren misafirleri karşılayan ilk TUI oteli olacak.

2020 tatili Almanya'da başlıyor, TUI ilk otelini açıyor

18 Mayıs 2020 Pazartesi 21:00

SYLT- Koronavirüs kısıtlamaları kaldırıldıktan sonra, TUI Deutschland, Almanya’daki otellerin yeniden açılmasına izin verdi. Sylt adasındaki Dorfhotel, 18 Mayıs'tan itibaren misafirleri karşılayan ilk TUI oteli olacak.
Baltık Denizi'ndeki Dorfhotel ve Iberotel ve Fleesensee Gölü'ndeki Dorfhotel de gelecek hafta açılacak. Mecklenburg-Batı Pomeranya'dan tatilciler için. Popüler tatil bölgesi olarak biliniyor. 25 Mayıs'tan itibaren Almanya'nın diğer eyaletlerinden gelen tatilcileri tekrar ağırlayacak. TUI Blue oteli ve Fleesensee Gölü'ndeki Robinson Club, Whitsun'dan gelen ilk misafirleri ağırlamaya hazırlandı.

sylt-adasindaki-dorfhotel,.jpgTATIL 2020 GÜVENLI
“Müşterilerimiz için Almanya'daki ilk TUI otellerini açıyoruz ”diyen Hotels & Resorts'tan sorumlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sebastian Ebel. “Tatilciler ve çalışanlar için mümkün olan en büyük koruma, bu olağanüstü zamanlarda en önemli önceliktir. Sağlık ve güvenlik yönetimi uzmanlarımızla yeni başlangıcı yoğun bir şekilde hazırladık ve konuklarımızın yüksek beklentilerini karşılayacağız. Tatil deneyimi bizim odak noktamız olmaya devam ediyor. Otel çalışanlarımız şu anda konuklarımıza yüksek kalitede mutfak, profesyonel spor tesisleri, dinlenmek ve eğlenmek için yeni yollar sunmaya çalışıyoruz ”

TUI, otelleri yeniden açmak için 10 maddelik bir plan hazırladı.
Konukların güveni için Covid-19 ile ilgili en yüksek hijyen standartlarının uygulandığı bilgisiyle tatillerinin tadını çıkarmasını sağlayacakları bildirildi.
Planları, yerel personelin yoğun eğitiminin yanı sıra organizasyon, kapasite planlama ve hijyen önlemlerini de içeriyor. İlgili önlemlerin yasal düzenlemelerine ek olarak tüm önlemler alınacağı anlatıldı.
25 Mayıs'tan itibaren Alman tur operatörü TUI Deutschland, programına popüler TUI Çocuk Kulüpleri de dahil olmak üzere 2.300'den fazla otelle başlayacak. TUI Group, bu geziler yetkililer tarafından onaylanır onaylanmaz diğer Avrupa ülkelerine de seyahat faaliyetlerine devam etmeye hazırlandı.
Avusturya'daki TUI Blue Hotels ve Robinson Clubs Haziran ayında açılışları takip edecek. Buna ek olarak TUI Deutschland, turizm grubu Yunanistan, Kıbrıs, Balear Adaları, aynı zamanda Hırvatistan ve Bulgaristan gibi diğer tatil yerlerinin hükümetleri ile yoğun görüşmeler başlattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA