• BIST 10647.91
  • Altın 2450.255
  • Dolar 32.6226
  • Euro 34.9882
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 29 °C

Kapadokya'ya İspanyol turizm devi Barceló geliyor

Kapadokya'ya İspanyol turizm devi Barceló geliyor
Barceló Istanbul, Occidental Taksim ve Occidental Ankara’dan sonra grubun Türkiye’deki 4.oteli Barceló Cappadocia, 16 Temmuz 2024 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

NEVŞEHİR  - 93 yıldır, 30 ülkede 300’e yakın otel ile hizmet veren Barceló Hotel Group, Türkiye’deki 26. yılında büyümeye hız kesmeden devam ediyor.

Barceló Istanbul, Occidental Taksim ve Occidental Ankara’dan sonra grubun Türkiye’deki 4.oteli Barceló Cappadocia, 16 Temmuz 2024 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.
 
Kapadokya’ya yeni bir soluk getirmeye hazırlanan otel, Barceló Istanbul ’un Rooftop restoranı B.Heaven’da gerçekleştirilen ve turizm sektörünün önde gelen 150’den fazla seyahat acentesinin katıldığı özel bir etkinlikle tanıtıldı.

B.Heaven’ın eşsiz manzarası eşliğinde, usta şeflerin dokunuşlarıyla servis edilen lezzetler büyük beğeni topladı.

barceló-istanbul,-.jpg
 
Etkinlikte konuşan Barceló Hotel Group Türkiye Bölge Müdürü Hasan Ekmen, grubun Türkiye’deki büyüme hedeflerine dikkat çekerek; “Barceló Cappadocia’nın açılışını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu yolda emin adımlarla ilerlerken  Barceló markasının Kapadokya’daki varlığıyla, Avrupa ve Latin Amerika gibi farklı milliyetlerden misafirlerin Kapadokya'ya olan ilgisini artırmayı ve modern lüks ile Kapadokya’ya özgü tasarımlar sunarak farklı bir hizmet anlayışı getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
barceló-istanbul,--001.jpgKapadokya’nın eşsiz dokusuyla uyumlu harika mimarisiyle, Barceló Cappadocia, konuklarına zengin tarihin ve doğal güzelliklerin içinde unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor.

170 odasıyla, misafirlerini çevrenin güzelliği ve huzuruyla büyülemeye hazırlanan otel, modern ve konforlu odalarının yanı sıra Cave room ve suite’leriyle de merak uyandırıyor. 

barceló-istanbul,--002.jpgEn küçüğü 35 metre² olan lüks odaların yanı sıra 60 tane Suite odası, açık ve kapalı havuzlu SPA, Convention Center’ı Rooftop restoran ve Seyir Terasıyla, 5 yıldızlı Barceló Cappadocia, 16 Temmuz’dan itibaren Barcelo Hotel Group’un üstün  standartlarıyla misafirlerini modern lüksün ortasında Kapadokya’nın doğal güzelliklerine ve tarihine bırakmaya davet ediyor.

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.