• BIST 9900.25
  • Altın 2873.736
  • Dolar 34.0998
  • Euro 38.0886
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 25 °C

Kanser tedavisi gören gazeteci ''Vatandaş Abdi' hayatını kaybetti

Kanser tedavisi gören gazeteci ''Vatandaş Abdi' hayatını kaybetti
Manavgatlıların sevgisini kazanan gazeteci Abdi Işık 5 yıldır akciğer ve gırtlak kanseri tedavisi görüyordu.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
 Antalya'nın Manavgat ilçesinde ''Vatandaş Abdi' ismi ile bilinen gazeteci Abdi Işık(66) kanser tedavisi gördüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümünde hayatını kaybetti. Farklı kimliği ve sempatik tavırları ile Manavgatlıların sevgisini kazanan gazeteci Abdi Işık 5 yıldır akciğer ve gırtlak kanseri tedavisi görüyordu. 45 gün önce Manavgat Salkımevler Konutları'nda evinde fenalaşması sonrası hastaneye kaldırılan Abdi Işık yoğum bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

gazeteci-abdi-isik.jpgManavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yayınladığı taziye mesajında, '' Sempatik ve kendine özgü yazım tarzı ile 20 yıldır turizm kenti Manavgat'ta 7'den 70 Vatandaş Abdi ismi ile bilinen Abdi Işık'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Manavgat basının başı sağolsun. Çok değerli dostumu ve ağabeyimi kaybettim. Allah Rahmet mekanı cennet olsun.'' dedi. Akdeniz Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Avni Gelendost'ta yaptığı açıklamada,'' 20 yıldır yakından tanıdığım çok değerli dostum gazeteci Abdi Işık'ı kaybetmenin derin üzüntü içindeyim. İnsan sevgisi ile dolu bir kişiydi. Kendi bildiği doğrularından hiçbir zaman taviz vermezdi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.'' ifadesinde bulundu.

gazeteci-abdi-isik-001.jpgAntalya Evrensel Değerler Platformu(EDEP) Avukat Mücahit Gündoğdu, yayınladığı taziye mesajında gazeteci Abdi Işık'ın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirtti. Avukat Mücahit Gündoğdu, taziye mesajında şunları kaydetti: '' Vatandaş Abdi ismi ile bilinen gazeteci Abdi Işık, Türkiye'de internet gazeteciliğinin öncülerinden biri olması yanı sıra çok iyi bir matbaa ustasıydı. Siyasilerin, milletvekillerinin ve bakanların basın toplantılarında sıradışı sorularıyla sıkıştırdığı için siyasetçilerin Antalya bölgesinde en fazla çekindiği gazeteciydi. Allah'tan rahmet diler, gazeteci dostlarına sabır ve baş sağlığı dilerim . Işıklar içinde uyu Abdi Ağabey.''

Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.