• BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 23 °C

Jet2, aile turizminde lider olmayı hedefliyor

Jet2, aile turizminde lider olmayı hedefliyor
Jet2 CEO'su Steve Heapy, "Aile tatillerini daha iyi hale getirmek için her zaman elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve bu duyurunun büyük bir destek olacağını biliyoruz" dedi.

LONDRA- Jet2 CEO'su Steve Heapy, "Aile tatillerini daha iyi hale getirmek için her zaman elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve bu duyurunun büyük bir destek olacağını biliyoruz" dedi. Jet2, aile turizminde lider olmayı hedefliyor ve çocuklara yönelik sunduğu tekliflerin ötesine geçiyor
 Birleşik Krallık'taki ana tur operatörü olan Jet2holidays , şimdi ana aile seyahat tur operatörü olarak kendisini sağlamlaştırmanın yollarını arıyor . Şirket, bir niyet beyanı gibi görünen Free Child Place programında milyonlarca ek koltuk , diğer bir deyişle tatil paketlerinde çocuklara ücretsiz yer sunmaya başladı.

Bu, bu yaz ve bir sonraki 2025'te milyonlarca ücretsiz çocuk yeri paketinin mevcut olduğu anlamına geliyor. Aynı şekilde bu, tur operatörünün tarihinde yaptığı en büyük Ücretsiz Çocuk Yeri programı teklifidir .

steve-heapy.-.pngBu koltuklar , şirketin Şubat 2025'te açılması planlanan en yeni üssü Bournemouth Havaalanı da dahil olmak üzere, Birleşik Krallık'ta Jet2.com ve Jet2holidays tarafından hizmet verilen tüm havalimanlarında satışa sunulacak. aileler Kanarya Adaları, Balear Adaları, İspanya ana karası veya Türkiye, Yunanistan, Kıbrıs, Portekiz, İtalya, Malta, Hırvatistan ve Bulgaristan gibi rakipleridir.

Duyuru önemli bir zamanda geldi: İngiliz ailelerin tatil rezervasyonlarını yaptırdığı zaman.

“Ödüllü bir tur operatörü ve 'Hangisi?' tarafından önerilen tedarikçi olarak. Aile tatilleri için Önerilen Sağlayıcı' olarak, aile tatili deneyimini daha da iyi hale getirmek için her zaman elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve bu duyurunun büyük bir destek olacağını biliyoruz . Popüler inanışın aksine, satışta sonsuz miktarda kapasite yok ve pek çok insan hak ettikleri tatillerini ayırtmak için akın ederken, tavsiyemiz onlar gitmeden hemen harekete geçmenizdir" dedi Jet2 CEO'su Steve Heapy. .com ve Jet2holidays.

steve-heapy.-.jpgJet2holidays'in 2025 yazına kadar Avrupa, Akdeniz ve Kanarya Adaları'ndaki kentsel güneş ve eğlence destinasyonlarında 18,2 milyondan fazla satılık yeri var. Bu, şirketin bugüne kadarki en büyük yaz programını temsil ediyor ve 17,1 milyondan fazla kontenjanın mevcut olduğu 2024 yaz programını temel alıyor .

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.