• BIST 9802.47
  • Altın 2817.379
  • Dolar 34.0948
  • Euro 37.9266
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 29 °C

ITB Hindistan'a 2024, 25.000'den fazla iş dünyası katılımı oldu

ITB Hindistan'a 2024, 25.000'den fazla iş dünyası katılımı oldu
Mumbai'deki Jio Dünya Kongre Merkezi'nde düzenlenen yıllık 3 günlük işletmeden işletmeye ticaret fuarı ve kongresi olan ITB India 2024 bugün başarılı bir şekilde sona erdi.

MUMBAI / HİNDİSTAN - Mumbai'de 11-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen üç günlük B2B ticaret fuarı, 600'den fazla üst düzey Hintli ve uluslararası alıcıyla başarılı bir şekilde sona erdi. MICE Show India, Travel Tech India ve ITB India Conference'ın yanı sıra ITB India 2024, seyahat sektöründe verimli iş birliklerini teşvik eden benzersiz bir platform görevi gördü.
Mumbai'deki Jio Dünya Kongre Merkezi'nde düzenlenen yıllık 3 günlük işletmeden işletmeye ticaret fuarı ve kongresi olan ITB India 2024 bugün başarılı bir şekilde sona erdi. İkinci yüz yüze edisyon, önemli seyahat endüstrisi profesyonellerini cezbetti ve MICE, Kurumsal, Eğlence ve Seyahat Teknolojisi sektörlerini temsil eden kaliteli alıcılar ve küresel katılımcılar için Hindistan ve Güney Asya seyahat pazarlarına eşsiz yollar yarattı. Etkinlik, üst düzey bir B2B ağ oluşturma işleviyle 400'den fazla uluslararası katılımcı ve en iyi alıcıyla ilk ITB India Gala Yemeği'ni başlattı.

itb-hindistan-2024-001.jpg
VIP Tur – Tayvan Turizm İdaresi

Bu yılki etkinlik 600'den fazla Hintli ve uluslararası üst düzey alıcıyı bir araya getirerek 25.000'den fazla iş ilişkisine olanak sağladı. Başlıca katılımcılar arasında AsiaPay, Club Med, Collinson Group, EVA Airways, Encalm Hospitality, Kenya Tourism Board, Melia Hotels International, Mize, Mondee, Novotel Jaipur, Prince Hotels & Resorts, Sarawak Tourism Board, İspanya Turizm Ofisi, Tayvan Turizm İdaresi, Özbekistan Airways, visitBerlin ve Visit Oulu yer alıyor .

VIP Tur – İspanya Turizm Ofisiitb-hindistan-2024-003.jpg
VIP Tur – İspanya Turizm Ofisi

“Hindistan'ın seyahat sektörü dikkat çekici bir büyüme yaşıyor ve bu pazardaki artan talep, dünyanın dört bir yanından yenilenen bir ilgiye yol açıyor. Bu yılki etkinlik, dünyanın en dinamik seyahat pazarlarından birinde stratejik ortaklıklar kurma ve büyümeyi sağlamada etkili oldu. Eğrinin önünde kalmaya odaklanarak, konferans parkurlarımız katılımcıların geleceğe hazır olmasını sağlamak için önemli içgörüler sağladı” diyor Messe Berlin Asya Pasifik İcra Direktörü, ITB Hindistan, MICE Show Hindistan ve Travel Tech Hindistan'ın organizatörü Joyce Wang .

itb-hindistan-2024-002.jpg
ITB Hindistan 2024'te Açılış Töreni


Fuar , Hindistan Yurtiçi Tur Operatörleri Derneği (ADTOI), Girişimci Seyahat Acenteleri Derneği (ETAA), Hindistan MICE Acenteleri Ağı (NIMA) ve Hindistan Giden Tur Operatörleri Derneği (OTOAI) gibi saygın ortaklar aracılığıyla bir araya getirilen 600'den fazla üst düzey Hintli ve Güney Asyalı alıcıyı bir araya getirerek, katılımcılarla değerli iş birlikleri ve karşılıklı olarak faydalı ortaklıklar kurulmasının önünü açtı.

itb-hindistan-2024-004.jpg
Gala Yemeği

ITB Hindistan Konferansı 2024: Üç Gün, Üç Yol ve Hindistan ve Güney Asya Seyahat Pazarına İlişkin Önemli Görüşler
"Geleceğe Hazır Seyahat: Yeniliği, Sürdürülebilirliği ve Küresel Bağlantıyı Benimsemek" temasıyla düzenlenen ITB Hindistan Konferansı 2024 , hızla büyüyen Hindistan ve Güney Asya seyahat pazarının eğilimleri, zorlukları ve geleceği hakkında 35 saatten fazla derinlemesine içgörü için kapsamlı bir platform sağladı. Üç konferans salonunda 80'den fazla oturumda , 120'den fazla sektör yenilikçisi ve düşünce lideri, MICE, kurumsal seyahat, eğlence seyahati ve seyahat teknolojisinin geleceği için hayati önem taşıyan konuları ele aldı ve tartıştı.

ITB Hindistan 2025

Başarılı 2024 ITB India edisyonu, tedarikçiler, alıcılar ve ticaret ziyaretçilerinin Hindistan ve Güney Asya seyahat pazarına olan ilgisinin arttığını gösterdi. ITB India'nın bir sonraki edisyonu 2-4 Eylül 2025 tarihleri arasında Jio World Convention Centre'da gerçekleşecek . ITB India, MICE Show Asia ve Travel Tech India için stant kaydında Süper Erken Kayıt oranları 15 Mayıs 2025'e kadar geçerlidir. Standınızı itb-india.com/exhibiting adresinden ayırtın.

ITB Hindistan Hakkında

ITB India, turizmcileri Hindistan Seyahat Pazarı'na bağlamak için düzenlenen yıllık 3 günlük bir işletmeden işletmeye ticaret fuarı ve kongresidir. ITB India, MICE , Eğlence , Kurumsal ve Seyahat Teknolojisi'nin çeşitli segmentlerinden önemli seyahat endüstrisi liderlerini ve uluslararası katılımcıları bir araya getiriyor. Hızla büyüyen Hindistan ve Güney Asya Pazarlarını yakalamak, yeni ortaklıklar kurmak ve Hindistan ve Güney Asya'daki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerini güçlendirmek için ITB India'dan yararlanın.

ITB Global Marka Ailesi Hakkında

ITB ismi 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında sektör bilgisi, ağ oluşturma ve trend belirleyici etkinliklerle - sanal, yüz yüze veya karma formatta - 365 gün boyunca temsil edilmektedir. Daha geniş bölgesel pazarı kapsayacak şekilde Singapur'daki ITB Asya, 23-25 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecektir. Seyahat endüstrisi için dünyanın önde gelen B2B ticaret fuarı olan ITB Berlin, 4-6 Mart 2025 tarihleri arasında Berlin'de gerçekleşecek ve ardından Çin'in seyahat endüstrisi için pazar yeri olan ITB China, 27-29 Mayıs 2025 tarihleri arasında Şanghay'da düzenlenecektir. ITB Hindistan, 2-4 Eylül 2025 tarihleri arasında Mumbai'de düzenlenecektir.

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.