• BIST 10343.31
  • Altın 2444.548
  • Dolar 32.6439
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 32 °C

ITB Hindistan 2024 seyahatin geleceğini şekillendirecek

ITB Hindistan 2024 seyahatin geleceğini şekillendirecek
Seyahatin Geleceğini Şekillendirmek: Bombay'da yapılaıcak ITB Hindistan 2024 Konferansı, Güney Asya Seyahat Pazarındaki Temel Trendleri Ortaya Çıkaracak

BOMBAY - 11 – 13 Eylül tarihleri ​​arasında yapılacak ITB Hindistan 2024 Konferansı, Güney Asya seyahat pazarındaki temel trendleri ortaya çıkaracak. MICE, Kurumsal, Eğlence ve Seyahat Teknolojisi sektörlerinin önde gelen uzmanları ITB Hindistan 2024 Konferansında değerli görüşlerini paylaşacak. Katılımcı uluslararası ve ulusal önde gelen isimler arasında; aralarında; agoda, BCD Meetings & Events, BWH Hotels - India, Bangladeş ve Sri Lanka, Booking.com, Cleartrip, Thomas Cook India Limited ve çok daha fazlası yer alıyor.
50 yılı aşkın bir süredir ITB adı, yılın 365 günü sektör bilgisi, ağ oluşturma ve trend belirleyici etkinlikler için sanal, kişisel veya hibrit formatta dünya çapında kullanılmaktadır. 11 - 13 Eylül tarihleri ​​arasında Mumbai'de düzenlenecek olan ITB Hindistan, ardından 23 - 25 Ekim 2024 tarihleri​​arasında daha geniş bölgesel pazarı kapsama alan Singapur'daki ITB Asia gerçekleşecek. ITB Berlin, dünyanın önde gelen B2B ticaret fuarı seyahat endüstrisi, 4 - 6 Mart 2025 tarihleri ​​arasında Berlin'de gerçekleşecek. Çin'in seyahat endüstrisinin pazarı olan ITB Çin, 27 - 29 Mayıs 2025 tarihleri​​arasında Şangay'da düzenlenecek.

ITB Hindistan 2024 Konferansı, seyahat endüstrisi profesyonellerini 11 - 13 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Hindistan'ın Mumbai kentindeki Jio Dünya Kongre Merkezi'nde bir araya getirecek. Bu yılın " Geleceğe Hazır Seyahat: Yeniliği, Sürdürülebilirliği ve Küresel Bağlantıyı Kucaklamak " teması altında, MICE, Kurumsal, Eğlence ve Seyahat Teknolojisi sektörlerinden düşünce liderleri ve uzmanlar, trendler, zorluklar ve geleceğin geleceği hakkında derinlemesine perspektifler sunacak. Üç konferans hattında hızla büyüyen Hindistan ve Güney Asya seyahat pazarı.

itb-hindistan-2024.jpgHINDISTAN'IN BÜYÜYEN YURT IÇI VE YURT DIŞI SEYAHATLERI

Toplam seyahat harcamalarının 2030* itibarıyla 410 milyar dolara ulaşacağı ve yurt dışı seyahatlerin 2040 itibarıyla 80 milyon yolcuyu geçmesinin beklendiği Hindistan'ın seyahat endüstrisi dikkate değer bir büyüme rotasında.** Talepteki bu büyüme, sektörün bu dönemden gelen yolcuları hedeflemeye olan odağını yeniden alevlendirdi. dinamik bölge. Bunun ışığında konferans gündemi, Hindistan ve Güney Asya'dan yurt içi ve yurt dışı seyahatlere odaklanarak küresel seyahat endüstrisini mevcut seyahat beklentileri ve gelecekteki eğilimler konusunda yönlendirmeyi vaat ediyor.

ITB Hindistan Konferansı'nın ikinci yüz yüze edisyonu, değişen bağlamlara uyum, ortaya çıkan trendler ve gelişen tüketici beklentileri, 2025'te Güney Asya'da MICE turizmi, kurumsal seyahatte dijital dönüşüm, çağda seyahat gibi çok çeşitli konuları kapsayacak. ChatGPT'nin akıllı teknolojinin konaklama endüstrisi üzerindeki etkisi, seyahat endüstrisindeki görünüm ve trendlerin yanı sıra teknoloji ile turizmin geleceği arasındaki arayüz.

Katılımlarını doğrulayan yerel ve uluslararası ağır toplar arasında, Hindistan Alt Kıtası ve Maldivler, agoda Kıdemli Ülke Direktörü Krishna Rathi ; Harshad Donde , Ülke Direktörü, Hindistan, BCD Toplantıları ve Etkinlikleri; Atul Jain , Operasyonlardan Sorumlu Başkan, BWH Hotels - Hindistan, Bangladeş ve Sri Lanka; Santosh Kumar , Ülke Başkanı - Hindistan alt kıtası ve Endonezya, Booking.com; Prahlad Krishnamurthi , İşletme Müdürü, Cleartrip; Kiran Bhandari , Direktör, Hindistan Ofisi - Dubai Ticari Etkinlikler, Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı; Darshana Shirodkar , Kıdemli Direktör, Konaklama Pazarı Yönetimi - Güneydoğu Asya ve Hindistan Yarımadası, Expedia Group; Jude D'Souza , Toplantı ve Etkinlik Lideri, Hindistan, FCM Toplantıları ve Etkinlikleri; Vikram Cotah , İcra Kurulu Başkanı, GRT Hotels & Resorts; Neelu Singh , Asya Pasifik ve Bölgesel Lider Stratejik Hesaplar Kıdemli Başkan Yardımcısı, HRS Grubu; Mufaddal Dahodwala , Yönetici Ortak, ICE Hindistan; Amaresh Tiwari , Başkan Yardımcısı, Hindistan Kongre Tanıtım Bürosu (ICPB); Indiver Rastogi , Başkan ve Grup Başkanı - Küresel İş Seyahati, Thomas Cook India Limited; Neil Patil , Kurucu ve Direktör, Veena World ; ve Veena World Kurucusu ve Direktörü Sunila Patil .

Üç Konferans Kanalı Değerli Görüşlere Zemin Hazırlıyor: Knowledge Theatre, MICE Show India ve Travel Tech India

ITB Hindistan'ın önde gelen konferans alanı olan Bilgi Tiyatrosu , seyahatin görünümüne ilişkin stratejik içgörülerini paylaşacak, gerçek dünyadan örnek olay çalışmaları sunacak ve günümüz gezginlerinin önemli düşüncelerine ilişkin görüşler sunacak üst düzey liderlere ve ünlü sektör uzmanlarına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, seyahatin geleceğini şekillendiren en yeni trendler ve stratejilerin yanı sıra eğlenceden maceraya, lüksten bütçeye kadar seyahat endüstrisinin farklı segmentlerindeki zorluklar ve fırsatlar hakkında bilgi edinmek için sabırsızlanıyorlar.

MICE Show India , kongre ve mekan bürolarından önde gelen MICE ve kurumsal seyahat yöneticilerinin, toplantı planlayıcılarının, etkinlik organizatörlerinin, MICE teknolojisinin, seyahat yöneticilerinin ve seyahat yönetimi şirketlerinin, yeniden şekillenen dönüştürücü yeniliklere dair içgörüler sunduğu MICE ve Kurumsal Seyahat'e odaklanacak. Çeşitli konferans oturumlarında MICE ve kurumsal seyahat endüstrisi. Bu yılın Bilgi Ortağı olarak Hint MICE Temsilcileri Ağı (NIMA), MICE izleyicilerine yönelik oturumlar düzenleyecek. Ayrıca sektörün şu anda karşı karşıya olduğu acil sorunlara ve zorlukların yanı sıra Hindistan ve Güney Asya'daki canlı endüstrinin önünde duran fırsatlara da bakacaklar.

Travel Tech India, dijital seyahat liderlerine değerli bilgiler verecek. Önde gelen seyahat teknolojisi uzmanları ve yenilikçiler, en son teknolojinin seyahat endüstrisindeki müşteri deneyimini iyileştirmedeki etkisine ilişkin görüşlerini paylaşacak. Katılımcılar, seyahat teknolojisinin geleceği hakkındaki bakış açılarını paylaşacak ve seyahat teknolojisi ortamındaki benzersiz zorluklar ve fırsatlar hakkında fikir sahibi olacak vizyoner konuşmacılardan haber almayı bekleyebilirler.

Katılımcılar için özel fiyatlar mevcuttur: ITB India 2024, Erken Kayıt promosyonu sunuyor: 15 Temmuz'dan önce kayıt yaptıran katılımcılar, stant kaydında indirimli fiyatlardan yararlanacak ve gösteri salonuna, konferanslara ve alıcılarla önceden planlanmış toplantı alanlarına erişim

ITB HINDISTAN HAKKINDA

ITB Hindistan, sizi Hindistan Seyahat Pazarına bağlamak için düzenlenen, yıllık 3 günlük, işletmeler arası bir ticaret fuarı ve kongresidir. ITB Hindistan , MICE, Eğlence, Kurumsal ve Seyahat Teknolojisinin çeşitli segmentlerinden önemli seyahat endüstrisi liderlerini ve uluslararası katılımcıları bir araya getiriyor. Hızla büyüyen Hindistan ve Güney Asya Pazarlarını yakalamak, yeni ortaklıklar kurmak ve Hindistan ve Güney Asya'daki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerini güçlendirmek için ITB Hindistan'dan yararlanın.

Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.