• BIST 9975.61
  • Altın 2841.902
  • Dolar 34.0705
  • Euro 38.0488
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 22 °C

ITB Berlin Convention 2022’ye yeni konuşmacı katılıyor

ITB Berlin Convention 2022’ye yeni konuşmacı katılıyor
Yapılacak iki B2B ağ oluşturma etkinliği, bu yılki formatları tamamlayacak. ITB Berlin, önde gelen alıcıları ve ticaret ziyaretçilerini Avrupa'da destinasyonlarda bir araya getirecek.

BERLİN- Online olarak 8-10 Mart 2022’de esneklik, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ana temalarında düzenlenen ITB Berlin Konvansiyonu’nun sloganı 'Dijital, Sorumlu ve Dayanıklı Çözümlere Açık' olarak yapılıyor.

Endüstrinin her kesiminden konuşmacılar 17 Mart Dijital İş Günü'nde, alıcılar, sağlayıcılar kompakt ve yenilikçi bir ağ platformu üzerinde görüş alışverişinde bulunacaklar. Yaz aylarında, yapılacak iki B2B ağ oluşturma etkinliği, bu yılki formatları tamamlayacak. ITB Berlin, önde gelen alıcıları ve ticaret ziyaretçilerini Avrupa'da destinasyonlarda bir araya getirecek.

itb-berlin-convention.jpg

ITB BERLIN KONVANSIYONU ÖNEMLI YÖNLENDIRME SAĞLıYOR

itb.com'da , ' Dijital, Sorumlu ve Dayanıklı Çözümlere Açık ' başlığı altında, kullanıcılar dünyanın her yerinden canlı ve ücretsiz olarak en son endüstri trendlerini ve en iyi uygulamaları öğrenecekler. Programın büyük bir kısmı zaten çevrimiçi ve itb.com/convention adresinde bulunuyor. Ana programın genişletilmesi, sağlayıcıların basın toplantıları ve sunumlar düzenlemesine olanak tanıyan paralel bir akış kanalı olacak.

itb-berlin-convention.pngGELECEK VE DAYANıKLıLıK YOLU

8 Mart 2022 Salı günü, odaklama Gelecek ve Dayanıklılık üzerinde olacak. Krizlerden sonra turizmde talep örnekleri incilenecek.
Dünya Krizlerinden Çernobil'den COVID-19'a Alınan Dersler başlıklı ITB Derin Dalış oturumunda, araştırma kuruluşu Urlaub und Reisen eV'den (FUR) Martin Lohmann şiddetli krizlerin turizm talebi üzerindeki sonuçlarına bakılacak.

Başlıklar şöyle olacak

İyileşme için Esnek Piyasalar : Gençlik ve Öğrenci Seyahati başlığı altındaki panelde, AIFS Avustralya'dan Wendi Aylward, BUNAC & USIT'den Vicki Cunningham ve HI ABD'den Russell Hedge, uluslararası gençlik ve öğrenci seyahatinin önemini tartışacaklar.

Macera Seyahatleri: Thrriving in a Future World hakkındaki röportajda FutureIQ'dan David Beurle, açık hava ve macera seyahati pazarına dair büyüleyici bir fikir sunacak ve Post Corona – Paving the Way for new Hotel Concepts , Stockholm başlıklı panel tartışmasında mimar Erik Nissen Johansen ve Art of Travel CEO'su Norbert Pokorny, özellikle lüks segmente odaklanarak otel konsepti trendleri hakkında görüş alışverişinde bulunacaklar.

itb-berlin-convention-.jpgPANDEMIDE ÖNEM KAZANAN ETRAVEL TRACK

9 Mart 2022 Çarşamba günü eTravel'e ayrılacak. ITB Yönetici Röportajı'nda, Seyahat Devrimi incelenecek. DACH, Orta ve Doğu Avrupa ve Rusya genel müdürü Airbnb Kathrin Anselm, değişen müşteri talepleri, yeni çalışma ortamları ve personel yönetimi dahil olmak üzere Covid sonrası gelecek çeşitli şeylere bir bakış sunacak. HomeToGo CEO'su Patrick Andrae ile Alternatif Konaklama ve Kısa Vadeli Kiralama Sektörü Trendleri Üzerine C Düzeyinde Röportaj, kiralık yazlık pazarına ve sektörde meydana gelen değişikliklere bir göz atacak.

Sorumlu Turizm Yolu: İklim değişikliği, sorumlu turizm ve gelecek için sürdürülebilir çözümler gibi konuların vurgulanması

10 Mart Perşembe günü sorumlu turizme odaklanılacak.
 

Konuşmayı Nasıl Yürütmeli? başlıklı panel oturumunda. Sürdürülebilirlik Konusunda Ağırlama CEO'ları Marloes Knippenberg, Kerten Hospitality CEO'su Sébastien Bazin, Accor CEO'su, Dirk Bakker, Colliers CEO'su ve ITC CEO'su Nakul Anand, şirketlerinde ve tüm sektörde sürdürülebilirliği sağlayan önlemleri tartışacaklar.

Studiosus tartışmasında: Turizm ve İklim Koruma ilişkisi konuşulacak

Studiosus genel müdürü Peter-Mario Kubsch, DRV genel müdürü Dirk Inger ve İsveç Kalmar'daki Linnaeus Üniversitesi'nden Prof. Dr. Stefan Gössling ile gazeteci ve etkinliğin moderatörü Tanja Samrotzki, denkleştirmenin önemini tartışacaklar, buna uygun projeler ve yeşil yıkama suçlamalarına nasıl karşı çıkılacak.

Sürdürülebilirlik Oturumunda: Karbon korumanın yeterli olup olmadığına bakılacak. Evora Forum'un yönetici direktörü Christian Delom ve Travel'ın Intrepid'den çevresel etki uzmanı Dr. Suzanne Etti, COP24 gibi küresel konferanslardan çıkarımları tartışanlar arasında olacaklar. COP15. Destinasyon Yönetimi için Sürdürülebilirlik Öyküsü Anlatımı oturumunda, GLP Films'in kurucusu ve baş stratejisti Rob Holmes, sürdürülebilirliğin destinasyon yönetimi anlatısının nasıl bir parçası olabileceğini açıklayacak.

2022'de toplumsal cinsiyet konuları, insan hakları ve çeşitlilik yine önemli konular olacak. Bu yılki LGBTQ+ Seyahat Paneli: Bir Pandemi Zamanlarında Dayanıklılık , CMI'den David Paisley, Aspen Snowmess Başkan Yardımcısı Kristi Kavanaugh, Visit Brussels'den Frederick Boutry, ve Kolombiya LGBT Ticaret Odası başkanı ve IGLTA yönetim kurulu başkanı Felipe Cardenas, bu özel pazarın turizm endüstrisinin toparlanmasını nasıl yönlendirdiğini açıklayacak.

Resmi ITB sağlık oturumu: Pandemi Sonrası Zamanlarda Medikal ve Sağlık Turizmi Sektöründeki Zorluklar ve Çözümler, HTI ile ortaklaşa olarak, pandemi sonrası Medikal ve Sağlık turizmi sektöründeki zorlukları ve çözümleri inceleyecek ve uzun vadeli rehabilitasyon programları ve etkili iyileşme süreçleri üzerine bir çalışma. Sanal panel tartışmasına katılanlar arasında Uluslararası İlişkiler, HTI – Sağlık Turizmi Endüstrisi başkanı Liudmila Andreeva, Avrupa Kaplıcalar Birliği genel sekreteri Csilla Mezősi ve Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği (EHTTA) yönetici direktörü Simone Zagrodnik yer alacak.

Tartışma turlarına, röportajlara ve konferanslara ek olarak, Çarşamba günkü kongre etkinliklerine katılan kullanıcılar TO DO Ödüllerini ve Hindistan ve Güney Afrika'dan iki seçkin projeye sunumlarını sabırsızlıkla bekleyebilirler. Bu yılki Turizmde İnsan Hakları TO DO Ödülü , tur rehberleri için daha iyi çalışma koşulları için kampanya yürüten İspanyol kuruluş Aguicat'a gidiyor.

Bu haber toplam 821 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.