• BIST 9975.61
  • Altın 2815.506
  • Dolar 34.0562
  • Euro 38.0071
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 29 °C

Istanbul Marriott Hotel Pendik 1. yaşında

Istanbul Marriott Hotel Pendik 1. yaşında
Türk turizmine ve bulunduğu jbölgeye değeer katan İstanbul Marriott Hotel Pendik, birinci yaşını turizmciler, iş ortakları ve calışanların katıldığı davetle kutladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Dünyada 144 ülkede, 8654 otele sahip dünyanın dev otel zinciri Marriott International bünyesinde yer alan İstanbul Marriott Hotel Pendik, 1’inci yaşını turizmciler, iş ortakları ve seçkin doavetlilerin katılımıyla kutladı. İstanbul Marriott Hotel Pendik Genel Müdürü Emre Güllüler, İstanbul Marriott Hotel Pendik ekibine ve daha sonra da bu süreçte kendilerini destekleyen tüm iş ortakları ve misafirlerine teşekkür ederek “Birlikte güçlüyüz” dedi.

istanbul-marriott-hotel-pendik--008.jpg
istanbul-marriott-hotel-pendik--002.jpgistanbul-marriott-hotel-pendik--003.jpg

MİSAFİR MENUNİYETİ ANA HEDEFİMİZ
Emre Güllüler, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’da birinci yılı başarılar ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu tüm çalışnlarla birlikte başarıyoruz. Marriott Hotel Pendik konum itibariyle bölgeye ve turizme değer katarken sanayi, denizcilik ve havacılık sektörlerine hizmet veririyor. En büyük hedefimiz hedeflerinin her misafir memnuniyetini sürekli artırmaktır.”

istanbul-marriott-hotel-pendik--015.jpg
istanbul-marriott-hotel-pendik--009.jpgistanbul-marriott-hotel-pendik--011.jpg
 

istanbul-marriott-hotel-pendik--004.jpgistanbul-marriott-hotel-pendik--005.jpgKONUKLARA FARKLI BİR YAŞAM SUNUYOR
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Tuzla tersaneler, Gebze Organize Sanayii gibi önemli merkezlerde bulunan kuruluşlarla çalışan “iş oteli” kimliğindeki İstanbul Marriott Hotel Pendik, Anadolu yakasında 231 oda kapasitesi ile hizlet veriyor.
istanbul-marriott-hotel-pendik--012.jpgistanbul-marriott-hotel-pendik--013.jpgistanbul-marriott-hotel-pendik--014.jpg
İstanbul Marriott Hotel Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı’na olan 13 dk uzaklığı ile misafirlerine bir yıldır skin bir konaklama deneyimi sunuyor. Açılışından bugüne, gün ışığı alan, sütunsuz balo salonu ve toplantı salonlarında son teknoloji teknik ekipmanlar ve hızlı internet hizmeti ile gerek eşsiz düğün organizasyonlarına, gerekse sanayi, denizcilik, havacılık gibi farklı birçok sektörün üst düzey misafirlerine ev sahipliği yaparken, günün koşturmacası ve kargaşasından uzaklaşma imkanı sağlayan Mclub’da, konuklarına çalışma alanları ve sevdikleri ile birlikte keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyor.

istanbul-marriott-hotel-pendik--006.jpgistanbul-marriott-hotel-pendik--007.jpgİstanbul Anadolu yakasında bulunan merkezi konumu, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Marinalar, Alışveriş Merkezlerine ve metro istasyonuna yakınlığı ile şehri keşfetme imkanı sunarken, Nerolie Spa ve Fitness Merkezi ile rahatlığı ve konforu birleştirmeye devam ediyor.

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.