• BIST 10851.78
  • Altın 2506.453
  • Dolar 32.6575
  • Euro 35.3243
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 32 °C

IHG Hotels & Resorts, Voco Srinagar ile Keşmir'e girdi

IHG Hotels & Resorts, Voco Srinagar ile Keşmir'e girdi
Yeni inşa edilen voco otel, ülkenin en güzel yerlerinden biri olarak bilinen Srinagar'da yer alacak

KEŞMİR - Dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biri olan IHG® Hotels & Resorts , IHG'nin Keşmir'deki ilk oteli olan voco Srinagar, Geelan Residency ile yönetim anlaşması imzaladı. 2026'nın 4. çeyreğinde açılması planlanan otelin, IHG'nin Hindistan'daki önemli eğlence destinasyonlarında varlığını genişletme ve ülkedeki büyüyen turizm sektöründen yararlanma amaçlı olduğu bildirildi. Ayrıca Jim Corbett'teki ilk voco'nun açılışını takip eden ve Hindistan'da geliştirilen altıncı voco otel olduğunu gösterdi, IHG ®'nin Hindistan'da halen Six Senses , InterContinental Hotels and Resorts® , Crowne Plaza® , Holiday Inn Resort® ve Holiday Inn Express® olmak üzere beş marka altında faaliyet gösteren 45 oteli bulunuyor ve önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde 50 otele daha ulaşması bekleniyor.

voco-srinagar-i.jpgvoco, misafirlere birinci sınıf bir deneyim sunuyor. Bireysel bir otelin resmiyetsizliğini ve cazibesini küresel ve saygın bir markanın kalitesi ve güvencesiyle birleştiriyor. Marka, 2023'te Hindistan'daki ilk çıkışından bu yana dikkat çekici bir büyüme eğilimi gösterdi, Jim Corbett, Gurugram, Mumbai, Goa ve Punjab gibi pazarlara yayıldı. Son imza, markanın Hindistan'daki artan popülaritesinin kanıtı olarak görüldü.

Şehrin lüks ticari bölgesinde bulunan voco Srinagar’a, havalimanından, şehrin önemli eğlence mekanlarından ve önemli yerleşim alanlarından karayoluyla kolayca erişiliyor. Ayrıca, yeni inşa edilen otel, Gulmarg, Pahalgam ve Sonmarg'a 2 saatlik sürüş mesafesinde yer alıyor. Bu konumu onu eğlence amaçlı seyahat edenler için tercih edilen haline getirecek. voco Srinagar, 95 adet oda, tüm gün yemek ve havuz terası ve fitness merkezi havuzu gibi çeşitli yemek seçenekleri sunacak. Hindistan'dan ve dünyadan gelen eğlence amaçlı konukları ağırlamanın yanı sıra otel, sosyal toplantılar ve MICE taleplerini karşılamaya da hazır olacak.

IHG Hotels & Resorts Güney Batı Asya Genel Müdürü Sudeep Jain şunları söyledi: “Geelan Residency ortaklığıyla premium markamız voco ile Keşmir'de yerimizi oluşturmaktan heyecan duyuyoruz. Keşmir, ülkenin en popüler eğlence destinasyonlarından biri ve son yıllarda turizmde benzeri görülmemiş bir patlama yaşadı. Bu, kaliteli markalı konaklamaya olan talebin artmasına yol açtı. Cesur tasarımı ve misafirperver hizmetiyle voco Srinagar'ın Keşmir'i ziyaret eden gezginler için tercih edilen bir otel olacağından eminiz. Hindistan'da eğlence destinasyonlarına yönelik iç turizm yükselişte. Potansiyelin farkındayız ve bu imza, IHG'nin önemli eğlence pazarlarındaki varlığını genişletme taahhüdümüzle örtüşüyor.”

Geelan Residency Genel Müdürü Bay Javeed Jeelani şöyle konuştu: “IHG Hotels & Resorts gibi uluslararası ve yerel olarak güvenilir bir konaklama markasıyla iş birliği yaparak voco markasını Keşmir'de tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Otelin birinci sınıf konumunun IHG'nin küresel standartlarıyla bir araya gelmesiyle voco Srinagar'ın konuklarımız için ideal bir seçim olacağından eminiz.”

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.