• BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 22 °C

Iberia Airport Services, 14,2 milyon Euro’ya yenileniyor

Iberia Airport Services, 14,2 milyon Euro’ya yenileniyor
Iberia Airport Services (IBAS), net sıfır emisyona ulaşmak için 14,2 milyon Euro’ya ekipmanlarını yeniliyor

MADRİD- Iberia Airport Services (IBAS), İspanya'daki 29 havalimanında uçak yardım hizmetinden yer kullanımının yenilenmesi için Enerji Çeşitlendirme ve Tasarruf Enstitüsü'nden (IDAE) 14,2 milyon Euro aldı.

Bu hibe, verimli ve sürdürülebilir hareketliliği kullanılan makinenin bir parçasını oluşturur ve Iberia Airport Services'ın yer ekipmanlarının elektrifikasyonu yoluyla etkilerinin karbondan arındırılmasında ilerlemeye yönelik projesinin sağlanmasını garanti eder.

2025'e Kadar Net Sıfır Emisyona Ulaşmak İçin 100 Milyon Avrodan Fazla

Iberia Airport Services, özellikle 41 İspanyol kalesinde üçüncü şahıslar için elleçleme lisansını almak üzere teklifte bulunmak üzere teklifte, 2025 yılına kadar net sıfır emisyona ulaşmayı taahhüt etti ve bu amaçla, 7.000 adet işletmeyi yenilemek için 100 milyon Avro'dan fazla yatırım yapmayı planlıyor ve önümüzdeki yıllarda mobil çalıştırmanın %80'ini elektriklendirecek.

IBAS, geçen yıl boyunca ve yeni elleçleme lisanslarının gerekliliklerini karşılamak için Mallorca, Malaga, Barselona ve Madrid gibi havalimanlarında elektrikli ekipman kullanarak, sektördeki ana yer ekipmanıyla işbirliğini güçlendirdi.

Bu yayılmanın yayılması, emisyonların, ortamın ve aşınmaların bitişleri nedeniyle çevre üzerindeki grubun daha düşük olması nedeniyle niteliksel ve niceliksel görünümler sunar; İşletmenin kolay olması ve teknolojinin kullanımının daha güvenli hale getirilmesi nedeniyle Iberia Airport Services yaşayanlar için olduğu kadar.

IBAS, 100 koltuğa kadar uzak uçaklarda Mototok pushback olarak uzak bilinen kumandalı pushback fermuarörleri kullanan ilk elleçleme sürüyordu.

Yaklaşan Taşıma İhaleleri İçin Hepsi Bir Arada

Iberia Airport Services, 41 İspanyol havalimanında yeni elleçleme lisanslarını almak için Aena'ya en iyi tekliflerini sundu.

Bunu yapmak için, mümkün olan en iyi teknik ve ekonomik teklifleri bir araya getiren, her şeyden önce sürdürülebilirlik, kullanım, insan ve maliyetlere odaklanarak, bir havalimanı için kişiselleştirilmiş bir teklif sundu.

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.