• BIST 8860.3
  • Altın 2923.448
  • Dolar 34.2561
  • Euro 37.4046
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 21 °C

Havalimanı stresini azaltacak 10 ipucu

Havalimanı stresini azaltacak 10 ipucu
Herkesin bilir ki seyahatlerinin en stresli kısmı havalimanlarıdır. Bu nedenle yolculuğunuzun daha sorunsuz bir şekilde sürdürülmesine yardımcı olacak en iyi uçuş tüyolarımızı paylaşıyoruz

İSTANBUL - Herkesin bilir ki seyahatlerinin en stresli kısmı havalimanlarıdır. Bu nedenle yolculuğunuzun daha sorunsuz bir şekilde sürdürülmesine yardımcı olacak en iyi uçuş tüyolarımızı paylaşıyoruz


1. Bol bol giyinin 

ağırlığı ve boyutuyla ilgili bagaj endişeleri bir kenara bırakın: Valizinizde yer açmak için daha büyük kıyafetlerinizi ve ayakkabılarınızı havayolunda giyin.


2. Yanınıza boş bir şişe alın 

Çoğu orada kaldığında 100 ml üzerinden sıvıya izin verilmiyor. Ancak birlikte boş şişe getirmediğinizde bir kayıp yok ve havaalanında her zaman bu şişeyi dolduracak bir yer kaydederek paradan tasarruf edebilirsiniz.


3. Yanınıza bazı yedek özellikler alın 

Kimsenin bir şeyler yapmasını istemese de kayıtlı bagajınızın kaybolma olasılığı her zaman vardır. Bu nedenle, her ihtimale karşı kabin çantanıza birkaç günlük temel ihtiyaç malzemesini depolamanızda olacaktır.


4. Taşınabilir şarj cihazı alın 

Havalimanlarında sıklıkla yaşanır ve cihazların pilleri çabuk biter. Priz aramadan stresi gidermek için yanınıza bir taşınabilir şarj cihazı alın. Daha sonra ödüle eğilip bükülen insanlar umutla beklediğinizden emin olun.


5. İş check-in sırasına yakın durun 

İş yolcuları check-in işlemlerini yaptırdıktan sonra uçuş personeli genellikle ekonomi sınıfı yolcularını uçağa alan iş arkadaşlarına yardımcı olacaktır. İş'in hemen yanındaysanız beklenenler bir şekilde sıra atlayarak zaman kazanabilirsiniz.


6. Wifi kesintilerine hazır olun 

Havaalanı wifi bağlantısı çoğu zaman yetersizdir ve bazen bağlantı bile mümkün olmayabilir. Dijital biniş kartları dahilinde, ihtiyacınız olabilecek her şeyi hemen indirip kaydetmeyi unutmayın.


7. Havalimanındaki en iyi noktalarda bulun 

Rahat bir biraz yerde kestirmek ya da can sıkıntısını yenmek istemek mümkün. Bulunduğunuz bölgedeki en iyi bağlantıları kesmek için Sleeping in Airports gibi web sitelerini ziyaret edin.


8. Günlük sipariş verin ve rezervasyon yapın 

Bazı web siteleri, uçuşunuzdan önce yemek siparişlerinizi vermenize olanak tanır, böylece kuyrukta beklemek zorunda kalırsınız. Aynı şekilde, isteğe bağlı veya seyahat arkadaşları için gerekli olan hizmetler, önceden rezerve etmeye özen göstermektedir.


9. Lounge kızını hazır ayarla 

Yayın havalimanlarındaki salon hizmetleri bir uçuş beklemenin en rahat yollarından biridir. Bu salonların çoğunda giriş yapmak için First Class biletinizin olması ya da lüks bir hava yolu ile uçmanız gerekmez. Ama lounge girişinizi ayarlamanızı ya da rezervasyon yaptırmanızı öneririz, özellikle yoğun tatil sezonlarında.


10. Banyo malzemelerinin güvenliğini sağladıktan sonra satın alın

Diş macunu ve şampuan gibi temel malzeme banyolarını satın almak için güvenliği geçene kadar bekleyerek çantanızda yer açın ve güvenlikte zaman kazanın. Havalimanlarındaki Boots gibi bazı mağazalar, ürünler halihazırda satın alıp yolculuklarda teslim alma imkanı sunuyor!

Bu haber toplam 237 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.