• BIST 9109.34
  • Altın 2918.765
  • Dolar 34.24
  • Euro 37.5411
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 21 °C

GUEXT Forumu, bilgi paylaşımının merkezi oldu

GUEXT Forumu, bilgi paylaşımının merkezi oldu
IFEMA MADRID Bilgi alışverişi için özel bir alan bulunacak. 18-21 Ekim tarihleri ​​arasında GUEXT Forumu , sektördeki profesyonellere açık,

MADRİD - IFEMA MADRID'in 4. Salonunda bulunan alan, 18-21 Ekim tarihleri ​​arasında sektör uzmanlarıyla bir dizi konferans ve yuvarlak masa toplantısına ev sahipliği yapacak. Etkinliklerde inovasyon, sürdürülebilirlik ve sektörün geleceği gibi temel konular ele alınacak.
Misafirperverlik Endüstrisi için Tedarikçiler ve Hizmetler Uluslararası Fuarı GUEXT'in ilk edisyonu, IFEMA MADRID ve FELAC (Misafirperverlik ve İlgili Endüstriler için Ekipman Üreticileri Dernekleri İspanyol Federasyonu) işbirliğiyle düzenlenecek. Bilgi alışverişi için özel bir alan bulunacak. 18-21 Ekim tarihleri ​​arasında GUEXT Forumu , sektördeki profesyonellere açık, misafirperverlik sektörüyle ilgili konularda bir dizi açılış konuşması ve yuvarlak masa tartışmasına ev sahipliği yapacak.
ifema-madrid.jpgGUEXT, dört gün boyunca Escuela de Hostelería y Turismo de Cámara de Madrid ile işbirliği içinde geliştirilen kapsamlı ve çeşitli bir konferans programı sunacak . Bu konferanslar, uzmanlaşma ve mükemmellik arayan çalışanlara eğitim sağlayarak misafirperverlik sektörünün profesyonelleşmesine katkıda bulunuyor. Uzmanlar, misafirperverlik sektörünün bugününü ve geleceğini etkileyen trendler hakkında görüşlerini sunacaklar. Profesyoneller, dağıtım kanalı veya ticari soğutma tesisatçısı gibi belirli segmentlere göre uyarlanmış konferanslara ve katılımcı şirketler tarafından verilen derslere katılma fırsatına sahip olacaklar.

GUEXT Forumunda Sunum Programı
Sunum programı 18 Ekim Cuma günü inovasyon ve teknolojiye ayrılmış konu bazlı bir blokla başlayacak. Bu blokta robotik ve otomasyon, yapay zeka, makine öğrenimi ve nesnelerin interneti (IoT) üzerine tartışmalar yer alacak. Etkinlik, sektördeki dijital dönüşüm üzerine bir yuvarlak masa toplantısıyla sona erecek. Ardından odak noktası sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluğa kayacak ve sürdürülebilir uygulamaları ve dairesel ekonomiyi keşfetmeye adanmış bir konferans düzenlenecek. FELAC tarafından Inèdit işbirliğiyle ve Katalonya Atık Ajansı'nın desteğiyle tanıtılan Dairesel Misafirperverlik Rehberi de sunulacak. Konaklama ekipmanı sektöründe eko-tasarımın, yeni iş modellerinin ve dairesel ekonomi stratejilerinin uygulanmasını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.
İlk günü tamamlamak için, müşteri deneyiminin önemine odaklanan birkaç oturum olacak. Bu oturumlar, müşteri deneyimini geliştirmek ve iyileştirmek için araçlar, hizmetleri kişiselleştirme stratejileri ve tüketicilerin değişen beklenti ve taleplerinin analizini sunacak.
Cumartesi 19 Ekim sabahı, Mab Hostelero adlı uzman bir medya kuruluşuyla işbirliği içinde düzenlenen dağıtım kanalını hedefleyen bir konferansla başlayacak. Etkinliğe Mychef, Scotsman ve Retigo gibi önde gelen üreticilerin yanı sıra Grupo Intecno, Serhs ve Kitchen Consult gibi önde gelen dağıtımcılar katılacak. Uzmanlar, dağıtımcılar için teknik ve ticari eğitim, üreticiler ve dağıtımcılar arasındaki iş birliği ve sürekli eğitimin önemi gibi temel konuları ele alacak. Ardından 'Misafirperverlik Sektöründe Dağıtım İçin Yaşam Boyu Başarı Ödülü' takdim edilecek. Öğleden sonra yetenek yönetimi ve insan kaynakları bloğuna ayrılacak. Bu, misafirperverlikte Çift Mesleki Eğitimin motivasyonları, avantajları ve zorlukları hakkında bir konuşma ve çalışanları elde tutmak ve motive etmek için bir strateji olarak sürekli eğitimin kullanımı hakkında bir yuvarlak masa tartışması içerecek.

 

Pazar günü, 20 Ekim'de çeşitli katılımcılar kendi teknik günlerini düzenleyecek. Intarcon, düşük küresel ısınma potansiyeli nedeniyle önemli bir soğutucu seçeneği olan R290 propan sergisiyle açılacak. Katılımcı tarafında, Wondercool , bir sıvının donmadan donma noktasının altına soğutulmasını sağlayan yenilikçi süper soğutma teknolojisini sergileyecek. Purever Coldkit , kaliteyi, enerji tasarrufunu ve gıda güvenliğini garanti eden son teknoloji soğutma panellerini sunacak.

 

Etkinliğin son günü olan 21 Ekim Pazartesi , ticari soğutma tesisatçılarını hedefleyen bir yuvarlak masa tartışmasıyla başlayacak. Yuvarlak masa, AEFYT (İspanyol Soğutma Şirketleri ve Teknolojileri Derneği) tarafından düzenlenecek ve Infrico ve Efficold gibi önde gelen endüstri uzmanları yer alacak. Günün etkinlikleri, Life Gourmet ve Rosi La Loca World'ün katılımıyla başarı ve en iyi uygulama deneyimlerini paylaşacak çeşitli liderlerin sunumlarıyla devam edecek. Dört günlük etkinliği sonlandırmak için, sektörün hakim eğilimlerini ve görünümünü inceleyeceğiz. Buna gelir yönetimi hakkında derinlemesine bir tartışma ve pazarlama stratejileri ve çevrimiçi itibar yönetimi hakkında bir yuvarlak masa tartışması dahil olacak.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.