ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
MARDİN- Türsab Hepimizin ekibiyle Türkiye’nin 81 ilinde ‘Ortak Akıl’ toplantılarını sürdüren Emin Çakmak, Mardin Al Sahan Restoran’da acentelerle buluşmasında “Tecrübeyle başardık dediler. Tecrübeye güvendik bu günlere geldik.Başımızda 250 milyon lira borç ve bir sürü sıkıntı var. Halbuki biz bunlarla uğraşacağımıza turizm yapmalıyız. Mardin’e nasıl turist getireceğimizi, acentelerin kazancını nasıl artıracağımız düşünmeliyiz. Bizi tecrübeyle oyalıyorlar ve başardılar” dedi.
ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP OYUNUZA SAHİP ÇIKIN
Toplantıya katılan Mardinli acenteler “Emin bey bizlerden ne istiyor? “ diye sordular. Emin Çakmak, demokratik, tüm kirli oyunlardan uzak adil bir seçim olmasını dilediğini belirterek “Emin bey Elinizi vicdanınıza koyarak oyunuza sahip çıkmaya çağırıyor.Bu Sürece artık ben seyirci kalmak istemiyorum. Sizlerin de seyirci kalmamasını istiyorum. İki aylık süre Türkiye turizmi için bir kayıptır. Biz bu masada otrup Mardin için neler yapabiliriz konuşmalıydık. Uçak biletleri sorunu, hac ve umreye çözüm çarelerini anlatmalıydık.
TÜRSAB’TA OY KULLANMAK MİLLİ GÖREV OLDU
Türsab kongresinin ertelenmesinin ve meydana gelen olayların Türk turizminin seviye kaybettirdiği, itibarını zedelediğini ve rakip ülkelerin ekmeğine yağ sürdüğünü belirten Emin Çakmak “Üstümüze çöken bu kara lekeyi çıkarmak acentelere düşüyor. Herkes fedakarlık ederek 24-25 Şubat’ta oyunu kullanmaya gelerek milli görevi yerine getirmelidir” şeklinde konuştu.
Emin Çakmak: Türsab’ta tecrübeye güvendik

Emin Çakmak: Burada turizm konuşmamız lazım yapamıyoruz. Bizi tecrübeyle oyalıyorlar ve başardılar
Bu haber toplam 3504 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 12:00 - Tarihî Yedikule Hisarı'nda Fenerli Gece Turu
- 11:00 - Alanya'da 34 ülkeden 450 yerleşik yabancı iftarda buluştu
- 09:00 - Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting İranlı turistlerle başladı
- 08:00 - Protestoları izleyen gazetecilere şafak baskınıyla gözaltı
- 07:00 - Kıvanç Tatlıtuğ’dan İmamoğlu’na destek
- 06:00 - İzmir’de İmamoğlu'na sandıklardan sevgi çıktı
- 23:00 - Side'de Bahar ayları kültür turları başladı
- 22:00 - Bodrum Boat Show'u 15-19 Ekim 2025’te yapılıyor
- 21:00 - Yapay zekada asıl tehdit güç kimin elinde olacak?
- 20:00 - 'Yüzen oteller' ile Türkiye'ye rekor yolcu geldi
- 19:00 - 'Bornova Lalesi', 30 yıl sonra yeniden çiçek açtı
- 18:00 - İBB soruşturmasında tutuklanan ve serbest bırakılanlar
- 17:00 - Sezonun ilk kruvaziyeri Kuşadası'ndan Santorini'ye gidecek
- 16:00 - İmamoğlu: Bunları yazanlar, meslek şerefini kaybetmiş kişilerdir!
- 16:00 - Havayolunun bagaj hırsızlarına hapis
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.