• BIST 10851.78
  • Altın 2506.453
  • Dolar 32.6575
  • Euro 35.3243
  • İstanbul 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Antalya 35 °C

Dedeman, Mersin, Sapanca ve Mardin’de hizmete girdi

Dedeman, Mersin, Sapanca ve Mardin’de hizmete girdi
Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Önce insan dedik ve bütün misyonumuzu bunun üzerine kurduk.

İSTANBUL -Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, “Herkesin Dedeman”ı olma vizyonu ile hizmet kalitesini, 1 ay içerisinde 3 şehre birden taşıdı.
Mersin’in Erdemli ilçesindeki tek uluslararası otel unvanına sahip Rest & More By Dedeman Mersin Erdemli, 31 Mayıs 2024’te kapılarını açtı. Sapanca’da ise markanın ikinci oteli olan, sıra dışı tatil anlayışı ve kalitesi ile fark yaratan Casa Giallo Managed by Dedeman 1 Haziran’da gerçekleşen açılışı sonrasında, Dedeman kalitesini bölgeye taşıdı. 27 Haziran’da açılışı gerçekleşen ve Mardin’deki ikinci Dedeman markalı otel olan Park Dedeman Mardin de misafirlerini ağırlamaya başladı.

dedeman-hotels-.jpgDedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Önce insan dedik ve bütün misyonumuzu bunun üzerine kurduk. Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Herkesin inancı, görüşü, dini ve dili bizim zenginliğimizin bir parçası. Bu güzel tesislerimizin ortaya çıkmasında emeği olan değerli yatırımcılarımıza ve tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

dedeman-hotels--001.jpgdedeman-hotels--001.jpgdedeman-hotels--001.jpg‘58. yılımızı kutluyoruz’

Dedeman Hotels & Resorts International Başkan Vekili Murat Özmestçi de “İki yıl önce başladığımız büyüme yolculuğumuzda çok hızlı ilerliyoruz. 1 ay içerisinde bu 3 önemli kentte gerçekleşen açılışların bizim için anlamı çok büyük. 6 Haziran 1966’da Ankara’da ilk otelimizi açtık. Şimdi ise 58’inci yılımızı kutluyoruz. İmza aşamasındaki otellerimiz de dahil olmak üzere 58 yılda 58’inci otelimizi açmaya yaklaşıyoruz. Ergün Bey’e, tüm çalışma arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sürekli büyüyen Mersin’e Dedeman kalitesi ve konforu

Rest & More By Dedeman Mersin Erdemli’nin açılış törenine Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ile Rest & More By Dedeman Mersin Erdemli’nin yatırımcıları Dora Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özdemir, Tiamat Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gürbüz, MK Motors Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırbaç ve davetliler katıldı.

dedeman-hotels--002.jpgİlçe merkezine araçla 3 dakika mesafede yer alan Rest & More By Dedeman Mersin Erdemli; 61 odası,100 kişilik konferans salonu, 70 kişilik alakart ocakbaşı restoranı, 70 kişilik lobisi, bar & bistro ve kokteyl alanının yanı sıra, 100 kişilik kahvaltı salonu ile konuklarına eşsiz bir tatil ve konaklama imkânı sunuyor.

Endüstriyel otel tasarım mimarisi ve 4,5 metre oda tavan yükseklikleri ile dikkat çeken Rest & More By Dedeman Mersin Erdemli’de kullanılan tüm dekoratif duvar tuğlaları, kentsel dönüşüm projelerinden özellikle tek tek seçilerek kaplaması yapılmış doğal ürünlerden oluşuyor. Duvarlarında hiçbir şekilde duvar kâğıdı kullanılmayan otelde, görsel olarak profesyonel çizim olarak kaleme alınmış duvar resimleri yer alıyor.

Bölgedeki en hızlı şarj istasyonuna sahip

Ulaşım kolaylığı ile öne çıkan Rest & More By Dedeman Mersin Erdemli, Mersin şehir merkezine 35 kilometre mesafede yer alıyor. Antalya yolu ve yeni açılacak olan Çukurova Havaalanı yollarının üzerinde bulunan otel, 180 kilovatlık şarj istasyonu ile bölgedeki en hızlı şarj istasyonuna sahip.

dedeman-hotels--002.jpgdedeman-hotels--003.jpgSapanca’nın butik hizmet anlayışı Dedeman kalitesi ile buluştu

Casa Giallo Managed By Dedeman ise; Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Casa Giallo Managed By Dedeman’ın yatırımcısı Kasım Tuğmaner Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Tuğmaner, Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Tuğmaner ve davetlilerin katılımı ile açıldı. 

Sapanca’nın huzurlu ve dinlendirici atmosferine uyumlu, butik bir hizmet anlayışı ile hizmet vermeye başlayan Casa Giallo Managed By Dedeman, doğadan kopmadan, konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunuyor. Otel; odaları, yarı olimpik açık havuzu, havuz barı, saunası, ağaç evi ve geniş bahçesinin yanı sıra restoranı, Lounge Area’sı ve aktivite alanları ile huzur dolu bir tatil vadediyor.

6 dönüm peyzaj alanı

Casa Giallo Managed By Dedeman; 6’sı Superior Room, 2’si Deluxe Room, 2’si Stone House ve 3’ü Executive Stone House olmak üzere toplam 13 odaya sahip. Otelin ana binası İstanbul köşklerini andırıyor. 1989 yılında inşa edilen otel, restorasyon sırasında tarihi dokuya paralel, özel malzemelerle yenilendi ve 8 dönüm arazi üzerinde kurulan tesisin sadece 2 dönümü yapı alanı, kalan 6 dönümü ise peyzaj alanı olarak değerlendirildi.

İstanbul’a yakınlığı, dinginliği, doğası ve 4 mevsim konaklama imkanı ile ön plana çıkan otel, Dedeman kalitesi ile bölgede farklı bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor.

dedeman-hotels--004.jpgDedeman kalitesi ikinci kez Mardin’de

Park Dedeman Mardin açılış törenine de Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Park Dedeman Mardin’in yatırımcısı Alihansoy Group Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Alihansoy ile davetliler katıldı.

Binlerce yıllık tarihi ile Türkiye’nin en kadim şehirlerinden biri olan Mardin ikinci kez Dedeman markası ile buluştu. Doğal güzellikleri ve kendine has mimarisi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin incisi konumunda olan Mardin, aynı zamanda Türkiye’nin önemli turizm noktalarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Dedeman’ın kentteki ikinci oteli olan Park Dedeman Mardin, şehir merkezine yalnızca 2 kilometre mesafede yer alıyor. 112 odası, 240 kişilik restoranı, 120 kişilik kafeteryası ve açık yüzme havuzunun yanı sıra otel; saunası, hamamı, fitness salonu ve 100 araçlık otoparkı ile misafirlerine eşsiz bir konfor ve misafirperverlik sunuyor.

Park Dedeman Mardin, etkileyici manzarası ile doğayı ve şehri aynı anda kucaklıyor. Mimarisinde yoğunlukla Mardin taşı kullanılan otel, tarihi dokuya kusursuz bir biçimde uyum sağlarken, modernizmi yansıtan detaylarıyla da misafirlerinin beğenisini kazanıyor.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.