• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 32 °C

Dedeman 3 otelle Suriye’de

Dedeman 3 otelle Suriye’de
Dedeman Hotels & Resorts International, son olarak Suriye’de işletme hakkını üstlendiği 3 yeni otel ile Dedeman ismini Ortadoğu’ya taşıdı.

ŞAM- Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren Dedeman Hotels & Resorts International, son olarak Suriye"de işletme hakkını üstlendiği 3 yeni otel ile Dedeman ismini Ortadoğu"ya taşıdı. Bu anlaşma çerçevesinde oteller Dedeman markası altında hizmet verecek. Yeni otellerle ilgili olarak Dedeman Hotels & Resorts International Genel Müdürü Tamer Yürükoğlu; “Dedeman Damascus, Dedeman Palmyra ve Dedeman Aleppo otellerini zincirimize  ekleyerek Suriye pazarına girdik. 3 yeni otelin zincirimize katılımı ile mevcut otel sayımız 21"e , toplam oda sayımız  4.607"ye  ve toplam yatak sayımız da 8.730"a  yükselmiştir”  dedi.


 

DEDEMAN DAMASCUS, DEDEMAN PALMYRA, DEDEMAN ALEPPO
Suriye"nin başkenti Şam"da 1 Ocak 2009"da açılması planlanan Dedeman Damascus 372 odası ile hizmet vermeye başlayacak. Suriye"nin başkenti olmasının yanı sıra en büyük kenti olan Şam, dünya tarihi boyunca, hiç aralıksız en uzun süre kullanılan şehir olarak anılmaktadır.

Palmira şehrinde açılacak Dedeman Palmyra ise 25 Ocak 2009 tarihinde hizmete açılacaktır. Suriye"nin orta bölgesinde yer alan şehir, antik zamanların önemli dini ve ticari merkezi olmasının yanı sıra, UNESCO tarafından 1980 yılında Dünya Miras Listesi"ne alınmıştır. Tarihi özellikleri ile bilinen şehirde yer alacak olan Dedeman Palmyra, 281 odası ile Dedeman misafirperverliğini, bu antik çağlardan günümüze kadar varlığını sürdüren şehre taşıyacaktır.

Pek çok tarihçinin "Doğunun Kraliçesi olarak kabul ettiği Halep"de yer alan Dedeman Aleppo 244 odası ile hizmete girecektir. Yumuşak iklimiyle, kültür ve sanat çevresiyle, eğlence hayatıyla, zengin mutfağıyla insanları kendine çeken şehir,  Dedeman kalitesiyle hizmet verecek otele 25 Şubat 2009"da kavuşacaktır.



ORTADOĞU"DA BÜYÜK ADIM
Dedeman Holding İcra Kurulu Başkanı Murat Eroğlu: “Dedeman Hotels ve Resorts International olarak Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center,Dedeman Shiraz Iran, Dedeman Baku, Dedeman Zonguldak, Dedeman Bostancı İstanbul ve Dedeman Cavlak Thermal & Spa"nın 2011 yılı sonuna kadar otel zincirimize katılacağını açıklamıştık. Bugün ise Dedeman Damascus, Dedeman Palmyra ve Dedeman Aleppo olmak üzere Suriye"de üç yeni oteli daha zincirimize katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Suriye"deki bu yeni otellerle Dedeman, Orta Doğu"da büyük adımlar atmıştır. 3 yeni otelin işletme anlaşmasının Suriye Turizm Bakanlığı ile imzalanmış olması, Türkiye ve Suriye arasındaki iyi ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca bu projemiz Türkiye ve Suriye arasında gerçekleşen bir Türk şirketi ile yapılmış en büyük işbirliği olarak kabul edilmektedir.  İşletme anlaşmalarıyla gerçekleşen büyümemizi Türkiye, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Asya bölgelerinde yoğunlaştırıyoruz.”

 

DEDEMAN HOTELS & RESORTS INTERNATIONAL

Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya, Cappadocia, Palandöken, Rize, Olive Tree, Park Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya, Şanlıurfa, Antakya, Şile, Sofia ve Plovdiv otelleri ile devam etti.

Halen yurt içi ve yurt dışında toplam 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye"nin en yaygın oteller zinciri. 3500'ün üzerinde oda ve 7500'ün üzerinde yatak kapasitesi, alanında uzman çalışanları ve geniş deneyimi ile misafirlerine en iyi kalitede hizmet sunan Dedeman, 50'nci yılında 50 otele ulaşmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.