• BIST 9948.43
  • Altın 2841.902
  • Dolar 34.0705
  • Euro 38.0488
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 29 °C

Crystal’den 29 ülkede 62 liman ile 125 gecelik deniz yolculuğu

Crystal’den 29 ülkede 62 liman ile 125 gecelik deniz yolculuğu
Crystal Cruises’ın Crystal Serenity yolcu gemisi, 3 Şubat 2024'te San Diego'da başlayacak olan 125 gecelik deniz yolculuğunda Türkiye’ye de uğrayacak

MIAMİ / FLORİDA - Crystal Cruises’in 3 Şubat 2024'te San Diego'da başlayacak olan 125 gecelik deniz yolculuğu, Yeni Zelanda ve Avustralya yolunda Pasifik'ten batıya doğru Hawaii ve Fransız Polinezyası'na geçişle başlayacak. Yolculuk, Crystal filosundaki iki gemiden biri olan 740 yolcu kapasiteli Crystal Serenity ile gerçekleştirilecek.
Crystal Serenity şu anda İtalya'daki bir tersanede birçok süit ve kabinin boyutunu artıracak ve toplam yolcu kapasitesini azaltacak kapsamlı bir yenilemeden geçiyor. Yenilemeden önce, gemi 980 yolcu alacak şekilde tasarlandı. 2024 için duyurulan bu gemi yolculuğu programı, yılın en destansı seyahat programlarından biri olacak.
 

crystal-serenity.jpg

Bu yıl içinde yeni sahipleri ile yeniden hizmete girecek olan çok sevilen lüks kruvaziyer markası, Crystal Cruises 29 ülkede 62 limanda duraklamalar içerecek olan 2024 yılında dünya çapında destansı bir yolculuk planlarını açıkladı.

Gemi, Kızıldeniz ve Süveyş Kanalı üzerinden Akdeniz'e yelken açmadan önce Endonezya ve Hindistan da dahil olmak üzere Asya'daki çeşitli ülkelere gidecek.

Akdeniz'de gemi, Portekiz'e gitmeden önce İsrail, Türkiye, Yunanistan, Fransa ve İspanya'daki birçok limanı ziyaret edecek. Miami'ye bir Atlantik geçişi takip edecek.

Sefer, 8 Haziran 2024'te Miami'de sona erecek, tam bir dünya turuna sadece utangaç. Ancak Crystal hayranları, dünyanın tam turunu tamamlamak için yolculuğun başında veya sonunda Miami'den San Diego'ya Panama Kanalı üzerinden 16 gecelik bir uzatma ekleyebilecekler.

Her iki eklentiyle de toplam yolculuk süresi 141 geceye ulaşacaktır. Bu, deniz yolculuğunu 2024'te herhangi bir hattın sunduğu en uzun dünya seferleri arasına yerleştiriyor.

Crystal için dünya gemi yolculuğu sahnesine bir tür geri dönüşü işaret edecek. Şirket, her yıl düzenli olarak dünya yolculukları sunuyordu, ancak yıllık dünya yolculukları dizisi, 2020'de COVID-19 salgınının başlamasıyla birlikte kırıldı.

İki açık deniz gemisi, eski Silversea Cruises sahibi Manfredi Lefebvre d'Ovidio tarafından kontrol edilen holding şirketi Heritage ile birlikte satın alındı .

Yeni dünya gemisi, Crystal'de beş yıl sonra ilk olacak ve fiyatlar çift kişilik konaklamaya göre kişi başı 67.800 $'dan başlıyor. Gemide konaklama, yemek ve içeceklere ek olarak, dünya turu rezervasyonu yaptıran yolcular aşağıdaki gibi ekstra avantajlara sahip olacaktır:

GEMİDE İMKANLAR
Kişi başı 1.500 $ ücret

Gemiye yapılan uçuşların maliyetine uygulanabilecek 1.000 ABD Doları tutarında bir havayolu ücreti

Karşılama kutlama resepsiyonu.

Gala yemekleri.

Gemide ve kıyıda özel temalı etkinlikler.

Ek olarak, hattın sık kullanılan kruvazör programı olan Crystal Society üyeleri, sınırlı bir süre için rezervasyon yaptıklarında indirim alacaklar.

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.