• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Cosmos Theatre’a Altın Örümcek Ödülü verildi

Cosmos Theatre’a Altın Örümcek Ödülü verildi
Kilit Grup bünyesinde yer alan ve sanat, eğlence ve gurme gastronomi kültürünü kusursuz bir şekilde harmanlayan Türkiye’nin yeni nesil gösteri merkezi Cosmos Theatre, Eğlence kategorisinde 3.lük ödülüne layık görüldü.

ANTALYA-Sektörün lider firmalarının katıldığı ve başarılı projelerinin yer aldığı 2023 Altın Örümcek Ödülleri açıklandı. Kilit Grup bünyesinde yer alan ve sanat, eğlence ve gurme gastronomi kültürünü kusursuz bir şekilde harmanlayan Türkiye’nin yeni nesil gösteri merkezi Cosmos Theatre, Eğlence kategorisinde 3.lük ödülüne layık görüldü.

cosmos-theatre,-001.jpgCOSMOS THEATRE WEB TASARIMI İLE İLK ÜÇTE

Alanında lider birçok firma tarafından başvurulan ve 21 yılda 43 binden fazla başvurunun değerlendirildiği Altın Örümcek Ödülleri, bu yıl da dijital başarısıyla ön plana çıkan markaları ödüllendirdi. Cosmos Theatre, görsel web tasarımı ve yaratıcı dijital yaklaşımı ile büyük bir başarı elde ettiği Eğlence kategorisinde 3.lük ödülü kazandı.Yeni nesil bir akşam yemeği tiyatrosu olarak hizmet veren Cosmos Theatre, sanat, eğlence ve rafine gastronomi deneyimini bir araya getiriyor. Yetenekli mutfak şefleri tarafından hazırlanan lezzetlerle duyularınızı canlandırırken, sahne gösterileri, yerli ve yabancı sanatçıların konserleri, etkileyici şovlar, etkinlikler, organizasyonlar ve özel ANDY şov ile seyir keyfinizi zirveye taşıyor. Ayrıca, gece saatlerinde uluslararası üne sahip DJ'lerin ve sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaparak Club Cosmos konseptinde hizmet veriyor. Mekanın içerisini 270 derece sarmalayan 3D projeksiyonlar ve video içerikleriyle Cosmos Theatre, ön plana çıkan kendine özgü tasarımıyla sıradan eğlence anlayışının sınırlarını zorluyor.

cosmos-theatre,-.jpgGERÇEKLİĞİN SINIRLARINI AŞAN BİR DENEYİM

Cosmos Theatre'ın etkileyici atmosferini yansıtan web sitesi tasarımı, mekanın konseptinin sürdürülebilirliğini sağlıyor. Yenilikçi ve özgün tasarımıyla öne çıkan web sitesi, Altın Örümcek Ödülleri'nde ödül kazanarak dijital alanın en iyi projelerinden biri olarak kabul edildi.

cosmos-theatre,--001.jpgCOSMOS THEATRE HAKKINDA

1955 yılında kurulan Kilit Şirketler Grubu’nun girişimcilik ve hizmet sektöründeki liderliğini yansıtan yepyeni bir marka olarak öne çıkan Cosmos Theatre, yeni ve özel bir deneyim vaat ediyor. Cosmos Theatre, atmosferi, VIP locaları, büyük sahnesi ve son teknoloji donanımı ile geleneksel eğlence anlayışının dışına çıkarak benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Çağdaş tasarımı, sadeliği ve fütüristliği bir araya getirirken, optimum sahne görüş açıları, konforlu oturma alanları ve mekanın ambiyansını vurgulayan detaylar, akustik mühendislik ölçümlerine dayalı zemin ve cephe kaplamaları ile her misafire eşit bir seyir deneyimi sunmaktadır. Oturma düzenini oluşturan zone sistemi, sahnenin her alanına hakimiyet sağlamak için tasarlanmıştır. Dijital ve görsel sanatın buluştuğu mekanda, özel VIP salonları, yemek alanları, bar koltukları, küçük masalı balkon seviyesindeki salonlar ve bölme perdeli özel alanlar bulunmaktadır. Gastronomi, sanat ve eğlence kültürünün harmanlanması ile ortaya çıkan bu yenilikçi proje, Türkiye’nin yeni nesil gösteri merkezi olarak hizmet veriyor.

Bu haber toplam 1634 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.